10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTravelBrands by Eurolines, o companie importantă în domeniul turismului

TravelBrands by Eurolines, o companie importantă în domeniul turismului

O nouă agenție (de turism), TravelBrands by Eurolines, s-a deschis marți, 13 noiembrie 2018, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Crișan nr. 22. Și severinenii  pot beneficia de o gamă de servicii complete, potrivite atât pentru vacanțe, cât și pentru călătoriile de business puse la dispoziția lor de această importantă companie din domeniul turismului.
Vizitatorii TravelBrands sunt întâmpinați cu multe oferte speciale și cu surprize plăcute în perioada 13 noiembrie 2018 – decembrie 2018.


   
Despre TravelBrands

TravelBrands este un hipermarket de turism care oferă toată gama de servicii, atât pentru turismul leisure (de plăcere), cât și pentru călătoriile de afaceri. Practic, de la TravelBrands se pot achiziționa bilete de avion, de autocar, de tren, servicii rent-a-car și  transferuri către și în orice destinație din lume. De asemenea, turiștii pot face rezervări la hoteluri de peste tot în lume, pot
alege pachetele de vacanță (individuale, all inclusive, croaziere, circuite, city break etc.) care li se potrivesc și excursiile opționale disponibile în fiecare destinație, precum și asigurări medicale și de călătorie.
Noua agenție TravelBands by Eurolines are o suprafață de aproximativ 54 mp și este situată pe strada Crișan nr. 22.

Oferte promotionale!

În perioada 13 noiembrie – decembrie 2018, cei care achiziționează din agenția TravelBrands Drobeta Turnu Severin orice pachet turistic compus din cazare și transport cu avionul vor primi cadou o geantă de voiaj sau un troller de cabină din gama Ronkato. De asemenea, în primul weekend de la deschidere, clienții vor fi întâmpinați cu mai multe surprize în agenție.

TravelBrands oferă fiecărui turist exact ceea ce are nevoie, după selecția celor mai avantajoase oferte ale marilor jucători mondiali din turism: TUI, DERTOUR, FTI,  Neckermann, HotelBeds, Booking.com, Expedia etc.

TravelBrands face parte din Grupul Eurolines România, cu o experiență de peste 23 de ani în industria transportului internațional de persoane și turismului. Cel mai mare grup de turism și transport din țară, Eurolines România este format din 20 de companii, în care activează peste 600 de angajați și a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro.

Agenţia TravelBrands din Drobeta Turnu Severin este cea de-a 81-a agenție din țară și reunește în același loc cele mai importante branduri din industrie, tour-operatori și agenții de turism.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS