17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFarmacia Cynara, de un sfert de secol alături de craioveni

Farmacia Cynara, de un sfert de secol alături de craioveni

De 25 de ani pe piaţa din Craiova, Farmacia Cynara a avut, încă de la înfiinţare, drept caracteristică principală grija faţă de pacient şi preocuparea ca el să ştie că aici problemele lui pot fi rezolvate. O echipă tânără, zâmbitoare, formată din profesionişti, se află la dispoziţia celor care trec pragul farmaciei şi încearcă să le aducă alinarea de care au nevoie. Craiovenii găsesc la Cynara nu numai medicamentele de care au nevoie, ci și sfatul unor specialiști cărora le pasă de sănătatea lor. „În Farmacia Cynara, suntem ca între prieteni. Astfel a apărut şi motto-ul nostru: «La noi vii ca pacient, pleci ca prieten!»“, spun reprezentanţii Farmaciei Cynara.
Pe lângă produse farmaceutice, para­farmaceutice, dermato-cosmetice, Cynara vă oferă şi o gamă largă de produse tehnico-medicale, diverse dispozitive medicale, precum şi echipamente medicale. Mai mult decât atât, personalul farmaciei vă stă la dispoziție cu sfaturi utile și complete. „Credem că relaţia cu pacienţii trebuie să fie una de apropiere, în care noi să îi cunoaştem nu doar ca pacienţi, ci şi ca oameni, cu familiile, problemele, dar şi realizările lor ca adulţi, părinţi sau bunici. Credem că suntem ca într-o familie adevărată şi ne mândrim cu acest lucru“, spun reprezentanţii Farmaciei Cynara.
Tocmai pentru a fi mai aproape de pacienţi, Cynara a diversificat modalitatea prin care oamenii pot contacta personalul farmaciei. Astfel, aceştia pot suna la numerele de telefon (0251) 596 072 şi (0351) 804 029 şi se pot interesa de medicamentul pe care doresc să îl achiziţioneze. Din acel moment, specialiştii farmaciei vor face tot posibilul să îl ajute pe pacient şi să procure medicamentul, în cazul în care nu se află în stoc.
„Farmacia nu este un simplu magazin. Este locul în care, de 25 de ani, oamenii care au o problemă de sănătate găsesc un om care să le fie aproape. Punem întotdeauna pacientul pe primul plan! La noi, oamenii vor găsi mereu un sfat prietenos, o vorbă bună, şi vom încerca permanent să îi ajutăm. Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, le dorim tuturor multă sănătate şi oricând vor avea nevoie de noi, vom fi aici. Pentru noi, oamenii vor fi întotdeauna pacienţi, niciodată clienţi“, a spus Luigi Tudorache, managerul farmaciei Cynara.
Seriozitatea, promptitudinea şi calitatea serviciilor sunt atuurile prin care Farmacia Cynara a câştigat încrederea pacienților. Situată pe bulevardul Nicolae Titulescu, bl. I5 ab, în zona Grădina Botanică, Cynara este de un sfert de secol farmacia familiei tale!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS