6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPetrecere incendiară la Krypton

Petrecere incendiară la Krypton

Krypton a continuat tradiția și a organizat și în acest an petrecere de Halloween. Evenimentul a avut loc pe 27 octombrie, la Casa Studenților din Craiova, iar pe lângă decorul spectaculos și animații tematice, muzica bună a fost asigurată de tINI, Mahony și Andrei.

tINI este unul dintre cei mai apreciați dj de muzică techno și house și își petrece verile la Ibiza, unde conceptul „tINI and the gang“ înnebunește mii de oameni din întreaga lume.

Mahony este dj rezident în Kristal Club din București, iar stilul său eclectic surprinde publicul prin varietatea de genuri muzicale.

Andrei este dj-ul rezident din Krypton și unul dintre cei mai apreciați dj din Craiova.

Mahony și Andrei ne-au împărtășit din experiența lor și ce implică mai exact meseria de dj.

Care a fost primul contact cu domeniul?

Mahony: Nu cred că există un timeline exact al momentului în care m-am îndrăgostit de industria muzicii, mai degrabă a venit natural prin evoluția gusturilor muzicale și a vârstei. Atunci când am început să ies în Kristal Club, am descoperit artiștii mari de muzică electronică, iar vibe-ul m-a impresionat cel mai tare.

Andrei: Când aveam 12-13 ani, unchiul meu, care atunci avea un bar, m-a lăsat să văd ce face un dj și am fost foarte impresionat. După ceva timp, mi s-a oferit ocazia să dau o mică probă într-un club, unde am rămas ca rezident. Publicul, vibe-ul petrecerilor și prietenii m-au făcut să îmi transform hobby-ul într-un mod de viață.

Care este secretul longevității în domeniu?

Andrei: Pasiunea, munca, dar și sprijinul celor din jur. De multe ori sunt sacrificate aspecte în plan personal pentru a rezista. Să faci asta de 19 ani e ceva.

Ce hobby-uri are un DJ?

Mahony: Aici pot spune exclusiv din experiența mea că un DJ are ca hobby principal muzica. Mă raportez la mine și la faptul că ascult mai multe genuri de muzică, îmi găsesc liniștea cu o piesă anume sau inspirația într-un beat pe care poate l-am auzit de sute de ori până să rezoneze cu mine. De asemenea, călătoriile îmi sunt foarte dragi, am posibilitatea să vizitez țări minunate și să cunosc oameni diferiți.

Câteva momente din carieră pe care nu le puteți uita?

Mahony: Cel mai important moment este turneul din America de Sud împreună cu Dubfire, alături de care am mixat b2b în fața a 10.000 de oameni. De asemenea, invitația la festivalul BPM din Mexic a însemnat enorm în cariera mea.

Se poate trăi, din punct de vedere financiar, în România, doar din treaba asta?

Mahony: Desigur. Orice job dacă este făcut bine poate asigura un nivel de trai bun. De asemenea, România nu trebuie privită ca un etalon de probleme financiare, ne raportăm la un job cu valențe internaționale, până la urmă.

Care sunt pașii pe care îi parcurgeți până să decideți dacă o piesă merită mixată sau nu?

Andrei: Daca îți place și îi determini corect vibe-ul, vei simți momentul oportun (warm-up, main, after) pentru a o folosi.

Ce calități are un Dj bun?
Andrei: Simțul ritmului, ureche muzicală, pasiune, să fie într-o continuă căutare și perfecționare.

Spuneți niște motive pentru care s-ar apuca cineva de mixat în 2018?

Andrei: Satisfacția și sentimentul de împlinire pe care ți-l dă o petrecere reușită.

Mahony: Fiecare om începe să mixeze din motive proprii, eu recomand să primeze pasiunea pentru muzică, deoarece văd foarte mulți entuziaști din cauza trend-ului și a faptului că ei consideră că se atinge succesul foarte ușor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS