6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBALUL BOBOCILOR 2018 – GENERAȚIA UNIRII

BALUL BOBOCILOR 2018 – GENERAȚIA UNIRII

  În fiecare an, odată cu venirea sezonului de toamnă, știm cu toții că se numără bobocii. Și cum nimic nu este mai frumos decât eterna grație a tinerilor, Royal Models Agency a pregătit și anul acesta o mulțime de surprize la evenimentele numite simbolic „Balul Bobocilor 2018 – Generația Unirii“.
Anul acesta împlinindu-se 100 de ani de la Marea Unire, cei din echipa Royal Models au venit cu o inovație în rândul evenimentelor organizate, făcând o probă specială, numită chiar proba Centenarului, în care fiecare concurent se va prezenta îmbrăcat în tradiționala noastră ie.
Evenimentele ce fac parte din proiectul BALUL BOBOCILOR, ajuns la a XIII-a ediție, sunt o manifestare de prestigiu care cuprinde organizarea a 15-20 de spectacole, fiecare având un public de minim 500 de persoane.
Echipa Royal Models a dat startul sezonului de baluri la Băilești, pe 24 octombrie, primii fiind elevii Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“. Anul acesta, cei prezenți au fost încântați atât sonor, cu noile sale hit-uri, cât și vizual de către artistul F-CHARM. Casa de Cultură „Amza Pellea“ a fost neîncăpătoare, ca în fiecare an, iar tinerii vor avea subiect de discuție un timp îndelungat.

A urmat balul studenților de la UMF Craiova, foarte interesant, ca în fiecare an. Pentru a puncta faptul că publicul a privit actuali studenți la Medicină, deci viitori medici, prima probă a fost cea a halatului de medic, și a continuat cu alte trei probe surpriză pentru spectatori. La sfârșit, ca suspansul să fie și mai mare, în așteptarea desemnării câștigătorilor, studenții au ales să încânte publicul cu versurile lui Liviu Teodorescu. Seara s-a încheiat cu un After Party la Club EVO, unde toți cei prezenți la eveniment au sărbătorit până la orele dimineții reușita unui eveniment gradios.
Vineri, 26 octombrie, echipa Royal Models a organizat balul Colegiului Național Economic „Gheorghe Chițu“. Sute de susținători, colegi, părinți, prieteni, aşteptau cu nerăbdare, în fața Casei de Cultură a Studenților din Craiova, începerea balului. Spectacolul a început prin a face cunoştinţă publicului cu participanţii la concurs. Aspiranții la titlurile de Miss și Mister și-au ținut în frâu emoțiile și au trecut cu brio de cele trei probe ale concursului printre ţipetele şi aplauzele puternice ale susținătorilor din public, care îi încurajau. La final, ca recompensă, a avut loc concertul susținut de cei din trupa NOAPTEA TÂRZIU, care au făcut o atmosferă deosebită prin intermediul parodiilor pe care le cântă.

Următoarea săptămână, începând cu ziua de luni, 29 octombrie, evenimentul s-a mutat la Filiași, unde s-a desfășurat Balul Bobocilor al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu“. Aici s-a menținut tradiția, ca fiind singurul bal de boboci organizat în aer liber, chiar în curtea liceului. Anul acesta a cântat în premieră OANA RADU, care a făcut o atmosfera deosebită în rândul liceenilor, aceștia fredonându-i toate versurile pieselor.
Bifăm și ziua de marți, 30 octombrie, de data aceasta cu evenimentul Liceului „Traian Vuia“. Și aici, atmosfera de competiție a fost una emoționantă. Susținătorii aspiranților la titlurile de Miss și Mister au venit care mai de care cu pancarte, fluiere, vuvuzele, pentru a-și sprijini concurentul favorit. Să nu uităm că cei prezenți s-au delectate cu un concert susținut de SHIFT.

Începutul lunii noiembrie a fost sărbătorit de echipa Royal Models Agency tot în atmosferă de spectacol, de data aceasta cu evenimentul liceenilor de la Colegiul Național „Frații Buzești“. Participanții, sosiți cu câteva ore înainte de începerea balului, s-au pregătit intens prin ultimele repetiții, ajutați de o instructoare din echipa celor de la Royal Models pentru a da ceea ce este mai bun și frumos din ei în față publicului. Și profesorii le-au fost alături elevilor, făcând parte din juriu și notându-le imaginația, talentul şi felul în care se descurcă pe scenă. Cei prezenți în sală chiar nu aveau cum să plece nemulțumiți, pe lângă premiile oferite la concursurile pentru public, aceștia câștigând și bilete la două superconcerte, susținute unul de CORINA și altul de DORIAN POPA, artiști ai momentului care au făcut o atmosfera incendiară.
Vineri, 2 noiembrie, distracția a continuat cu sărbătoarea elevilor de la Liceul „Voltaire“. Evenimentul a fost presărat cu câteva momente artistice, care au destins atmosfera plină de emoție și nerăbdare. Balul s-a încheiat cu desemnarea câștigătorilor titlurilor de Miss și Mister Boboc 2018. Aceștia au fost premiați și felicitați, urmând să poarte titlul de Miss și Mister timp de un an.

Săptămâna aceasta, echipa Royal Models Agency continuă șirul evenimentelor „Balul Bobocilor 2018 – Generația Unirii“ cu următoarele licee: 8 noiembrie 2018 – Colegiul Național „CAROL I“ – concert ALEX VELEA
9 noiembrie 2018 – Colegiul Național „ELENA CUZA“ – concert ANDA ADAM
11 noiembrie 2018 – Liceul Teoretic „TUDOR ARGHEZI“ – concert KEED

Organizatorii le-au pregătit bobocilor, precum și celorlalți prezenți la spectacole, nenumărate surprize, însă cei mai surprinși vor fi câștigătorii fiecărui bal, ce vor primi titlul de Miss și Mister, deoarece vor fi asaltați cu fel și fel de premii, oferite de sponsorii ce au susținut aceste evenimente pentru tinerii din Craiova și nu numai.
Și cum tot timpul cei din echipa Royal Models Agency demonstrează că evenimentele pe care le organizează sunt cu adevărat reușite, trebuie să punctăm și cea mai „umană“ reușită a lor, și anume faptul că la sfârșitul acestor evenimente, grație donațiilor făcute la intrarea la fiecare eveniment, plus contribuția Royal Models Agency și a sponsorilor, aceștia vor organiza un Bal UMANITAR în perioada sărbătorilor de Crăciun, unde vor oferi surprize artistice și cadouri copiilor din centrele de plasament.
Vă invităm să urmăriți toate evenimentele din proiectul „Balul Bobocilor 2018 – Generația Unirii“, evenimente ce vor cuprinde artiști consacrați ai momentului, dar și un regal de frumusețe oferit de tinerii boboci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS