12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCampanie națională „Avantaj dublu“ de prevenție a cancerului la sân si a bolilor de tiroidă

Campanie națională „Avantaj dublu“ de prevenție a cancerului la sân si a bolilor de tiroidă

Gral Medical desfășoară până la 31 decembrie 2018, în premieră, campania națională „Avantaj Dublu“ în cadrul căreia se desfășoară concomitent, 2 programe de screening anual cu tradiție: screening cancer de sân și screening afecțiuni tiroidă. Programul face parte dintr-un sistem de prevenție inițiat de Gral Medical și rețeaua de centre OncoFort începând cu anul 2007, în cadrul căruia foarte mulți oameni au fost depistați precoce cu cancer la san, disfuncții tiroidiene și cancer de tiroidă, iar tratamentul efectuat a fost mult mai eficient.

În cadrul campaniei “Avantaj Dublu” fiecare pacient poate beneficia, în 8 județe din țară, de reducere 50% la pachetul de screening la care se adaugă 25% reducere pentru orice investigație suplimentară recomandată de medic. Pentru monitorizarea cancerului la sân se oferă ecografie mamară la jumătate de preț, iar pentru afecțiunile tiroidiene, pachetul cuprinde analize medicale dedicate la doar 65 lei.
Gral Medical a unit 2 mari campanii într-una singură, astfel încât pacienții să poată efectua, împreună sau separat, cele 2 pachete de screening. Această a fost una dintre solicitările pacienților din campaniile anterioare, astfel încât să se evite drumurile repetate la medic.
Cancerul mamar (cancerul la sân) se află pe primul loc în topul cancerelor la femei, în creștere cu 15% în ultimii ani, cu un trend alarmant în rândul femeilor tinere.

Disfuntia tiroidiană este diagnosticată din ce în ce mai mult în rândul populației, deoarece tiroidă este un organ de echilibru în organism, iar orice dereglare sub formă hipotiroidiei sau hipertiroidiei afectează viață de zi cu zi, iar în cazuri mai grave debutează cu unul dintre cele 3 tipuri de cancer de tiroidă: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular și cancer tiroidian nediferențiat.
Foarte important este faptul că investigațiile de control trebuie efectuate anual, analizele medicale monitorizate în dinamică de către medicul specialist, iar dacă rezultatele sunt în parametri normali, dar reapar secvențial simptome, se impune o perioadă de expectativă vigilența (supraveghere fără inițierea unui tratament).

Campania se desfășoară până la sfârșitul anului 2018 în 8 orașe din țară (București, Ploiești, Focșani, Bacău, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată și după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări și consiliere online puteți obține pe www.gralmedical.ro sau la telefon: 0724.544.369.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS