22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘedințele foto în studioul AP Photography aduc Spiritul Crăciunului mai devreme

Ședințele foto în studioul AP Photography aduc Spiritul Crăciunului mai devreme

Deși suntem abia în luna noiembrie, tot mai mulţi oameni sunt de pe acum cu gândul la Crăciun. Nu este de mirare că ședințele foto cu tematică dedicată sărbătorilor de iarnă au început deja, iar o programare în această perioadă este chiar binevenită dacă vreți să prindeți un loc la un studio ofertant, care să vă asigure un echilibru între costuri avantajoase și servicii de calitate.

Puține bucurii sunt mai molipsitoare decât cele născute de sărbătorile de iarnă, astfel că entuziasmul manifestat timpuriu nu are de ce să ne surprindă, crede echipa AP Photography, care lucrează deja la ședințele foto de Crăciun într-un studio nou, cu decoruri tematice. „Vrem să ne asigurăm că toate materialele vor ajunge la clienții noștri înainte de Sărbători, iar prin aceste ședințe deja simțim Crăciunul mai aproape de noi“.

Cei doi tineri care lucrează sub numele AP Photography sunt soț și soție, videograf și fotograf. Și-au descoperit pasiunea pentru foto-video relativ recent, însă în puținul timp de când au intrat pe piața acestor servicii au reușit, prin multă dedicare și muncă neobosită, să ajungă să aibă evenimente săptămânal. Ambițioși, cei doi au pornit proiectul AP Photography de la zero. Au investit în el cu încredere și răbdare, abordând o viziune proaspătă, gândind inovativ și fiind deschiși provocărilor. De curând, au reușit să își deschidă un studio care își așteaptă acum oaspeții pentru cele mai faine ședințe de Crăciun.

Cei doi consideră Crăciunul o sărbătoare de familie, așa încât încurajează craiovenii să vină împreună cu copii, căței, pisici, bunici; să se bucure împreună și să își dăruiască cel mai frumos cadou de sărbători: o amintire de preț, la care se vor putea întoarce mereu.
Pachetul ședinței include minimum 70 de fotografii editate și album foto digital. „Ne dorim ca toți cei care calcă pragul acestui studio să se simtă fantastic. Avem decoruri unice, căutăm fotografii altfel și facem totul cu mult drag“.

Echipa AP Photography este tânără, mai ales în spirit, iar suflul proaspăt pe care îl aduce pe piața serviciilor foto-video a câștigat deja aprecierea celor care i-au întâlnit. Cu rețeta lor, succesul pare garantat. Sunt entuziaști, caută în permanență să evolueze, să descopere lucruri noi și să ofere tot ce este mai bun, iar toate acestea se reflectă deja în rezultatele muncii lor.
Dacă vă gândiți și voi să vă bucurați de ineditul experienței unei ședințe în studio, pentru a vă asigura un loc, vă sfătuim să îi contactați cât mai degrabă pentru o programare, pe pagina de Facebook AP Photography sau la numărul de telefon 0768.500.269.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS