16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEsti in cautare de cele mai bune solutii in materie de piese auto Ford ?

Esti in cautare de cele mai bune solutii in materie de piese auto Ford ?

Noi iti prezentam solutia perfecta indiferent de problema masinii tale Ford. Altgradauto este importator de piese auto Ford, ce dispunde si de piese auto Ford , numai bun pentru cei care au nevoie de piese originale Ford! Piesele Ford, vin de fiecare data cu garantie direct de la Ford si se potrivesc fara probleme, indiferent de modelul de masina Ford pe care il detii. Spre exemplu, daca ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul AltgradAuto sau prin intermediul reprezentantelor si primesti piese auto Ford la fel ca cele cu care a iesit masina de pe poarta fabricii. Avantajele durabilitatii si eficientei stau de partea pieselor auto originale. In plus, a alege astfel de piese te scuteste de numeroase batai de cap. Piesa dorita o poti comanda chiar dupa codul inscris, ori dupa seria de caroserie. Calitatea nu poate fi contestata in acest caz. Pe de alta parte, la piesele auto Ford Original Equipament exista si un mare avantaj. De cele mai multe ori au preturi mai bune decat cele licenta aftermarket.  Timpi de astepare al comenzii online scurti, consultanta daca este cazul si multe  altele, sunt doar cateva dintre beneficiile de care veti avea parte apeland la acestia.

De cele mai multe ori au preturi mai bune decat cele licenta aftermarket !

Un exemplu foarte bun la piese auto Ford, sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft

Pachetul contine doua amortizoare originale Ford varianta economica iar pret este similar cu cele licenta calitate medie . Avantajul este ca Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garantie de 24 de luni.

Un alt exemplu de preturi bune sunt set de stergatoare care au pret similar cu cele din gama premium aftermarket . Regasim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la preturi mai bune dacat gama aftermarket . Observam ca Ford prin politica sa de preturi si game de produse incearca si reuseste sa tina piept producatorilor aftermarket

Pentru a va da seama compara piesele originale Ford pe aplicatia online Catalog.AltgradAuto.ro si sa verificati preturile . Din punct de vedere al calitatii si durabilitatii, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.

Recomand oricarui detinator de Ford, sa apeleze cu cea mai mare increderea la acestia datorita serviciilor de calitate la cele mai convenabile preturi. De asemenea pentru orice nelamurire, puteti apela la numerele de telefon ale celor de la AltgradAuto din sectiunea “Contact” si cu siguranta vi se va raspunde cu promtitudine la orice nelamurire

Key

Piese auto Ford, Piese Ford originale, Piese Ford, AltgradAuto

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS