20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFord Plusauto și Universitatea Craiova - Parteneriat pentru performanță!

Ford Plusauto și Universitatea Craiova – Parteneriat pentru performanță!

 

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, și câțiva dintre componenții lotului alb-albastru: Mirko Pigliacelli, Isaac Donkor, Cristi Marian Bărbuț și Elvir Koljic, au fost în vizită marţi, 16 octombrie, la partenerul său din industria automobilelor, Ford Plusauto. În cadrul acestei vizite, jucătorii au admirat modelele Ford, s-au urcat la volanul mașinilor și au testat cele mai noi tehnologii.
„Suntem încântați de această colaborare cu Universitatea Craiova, cea mai iubită echipa de fotbal din România. Ne bucurăm că am găsit valori și obiective comune, precum dorința de performanță, spiritul de competiție, iar focusul nostru comun sunt Echipele noastre!“, ne-a declarat Adrian Mărăşescu, director de vânzări la Ford Plusauto.
Ford Plusauto este dealer-ul de autovehicule Ford din Dolj din anul 1992. Activitatea sa este concentrată pe oferirea de servicii excelente în domeniul vânzarii și a reparațiilor de automobile Ford. Dintre cele mai importante putem menţiona modelele Ford Ecosport, fabricat cu mândrie aici la Craiova, Noul Ford Focus – cel mai nou model lansat pe piață cu cele mai revoluționare tehnologii de asistență a șoferului, Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Mondeo și gama de autoutilitare Ford Transit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS