10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCursuri gratuite de specialitate pentru 600 de agenți de turism și hotelieri din România

Cursuri gratuite de specialitate pentru 600 de agenți de turism și hotelieri din România

Pe fondul unei lipse acute de personal calificat în domeniul turismului și al ospitalității din România, Asociația „Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor“ EUROPROJECT, împreună cu nume importante din industrie, desfășoară, în perioada mai 2018 – mai 2019, proiectul Hospitality Management Academy, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.
Hospitality Management Academy este primul proiect realizat cu finanțare europeană care vine în sprijinul managerilor și antreprenorilor din industria turismului din România, prin facilitarea formării profesionale la cel mai înalt nivel.
În perioada august 2018 – mai 2019, proiectul va organiza cursuri gratuite pentru 600 de profesioniști din turismul românesc care activează în zonele Sud-Vest, Centru și Sud-Est, va asigura mentorat și coaching pentru 200 de profesioniști din industrie, cursuri intensive pentru echipele de resurse umane din aceste regiuni, precum și networking și comunicare între principalii stakeholderi din turism, activi în cele trei regiuni vizate.
Sunt incluse în proiect regiunile cele mai atractive din punct de vedere turistic din țară: Litoralul, Delta Dunării, Valea Prahovei, dar și județe cu potențial turistic, precum: Alba, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Vrancea și altele.
Membri importanți ai industriei vor oferi din cunoștințele și experiența lor cursanților înscriși în proiect:
– Dragoș Anastasiu – președinte Eurolines
– Călin Ile – președintele Federației Industriei Hoteliere din România, GM IBIS Continental Hotels
– Răzvan Pîrjol – președinte Skal International Bucharest și Bucharest Tourism Board
– Răzvan Andrei Nacea – Seytour, managing director, business coach & trainer
– Constantin Micuț – Senior Associate, Trend Hospitality
Se poate înscrie în Bootcamp orice persoană cu studii superioare care face parte din structura managerială a unei agenții de turism, hotel sau servicii conexe turismului din regiunile incluse în proiect și care își dorește să primească de la profesioniști din domeniu un update asupra industriei în care activează.
Dacă lucrezi și tu în domeniul turismului, înscrie-te la cursurile gratuite oferite de Hospitality Management Academy și vei beneficia de sfaturi de la cei mai importanți jucători din industria turismului românesc! Înscrie-te acum la [email protected]. Vezi mai multe informații pe http://hospitality-academy.ro.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS