15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTârgul Contex - articole de calitate, la preţuri de producător

Târgul Contex – articole de calitate, la preţuri de producător

O nouă ediţie a Târgului Contex s-a deschis miercuri, 26 septembrie, în Bănie, sub egida „Caravana preţurilor mici“. Craiovenii care vor trece pragul Casei Tineretului vor putea achiziţiona la preţuri de producător o gamă diversificată de articole. Oferta este generoasă, în special pentru doamne, iar colecţiile de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt aduse de producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş. „Aşa cum am învăţat publicul craiovean de 14 ani, şi această ediţie a Târgului Contex vine cu noile colecţii de toamnă-iarnă. Fireşte că găsim absolut toate produsele, începând de la tricotaje, lenjerie, îmbrăcăminte, haine, piele, blană, încălţăminte, iar cele 25 de firme care sunt alături de noi de atâta vreme sunt consecvente şi sunt prezente şi azi aici“, a spus George Moțățăianu, directorul Direcției Târguri și Expoziții, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.
Doina Sultan a adus la Craiova confecţii de damă şi încălţăminte, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. „Venim de la Piteşti, producem încălţăminte de damă, numai din piele naturală, şi confecţii de damă. Nu este pentru prima dată când venim la Craiova, ne place oraşul, ne plac oamenii şi îi aşteptăm la târg. Produsele româneşti se diferenţiază de cele din import prin preţ, prin calitate. Încercăm să ţinem şi la tradiţie, iar oamenii apreciază acest lucru. Rochiile sunt majoritatea din colecţia de toamnă. Acestea costă 120 de lei, bluzele sunt de la 60 de lei, iar la încălţăminte preţurile pornesc de la 90 de lei“, a spus Doina Sultan.
Dorina Lazăr este din Bucureşti şi vine de 14 ani la Craiova pentru că publicul de aici îi apreciază marfa. „Am venit la Craiova cu confecţii pentru doamne, tot ce intră în garderoba unei femei. Vin de 12 ani la târgurile de la Craiova pentru că publicul este deschis la nou şi care apreciază calitatea“, a spus Dorina Lazăr.
Bijuteriile sunt mai mult decât un simplu accesoriu întrucât definesc frumuseţea doamnelor şi domnişoarelor. Reprezentantele sexului frumos care iubesc bijuteriile lucrate manual le pot găsi la Târgul Contex, în spațiul expozițional de la parterul Casei Tineretului.
Târgul Contex este deschis în fiecare zi până la ora 19.00. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îşi va închide porţile duminică, 30 septembrie, ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS