10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRețeaua REGINA MARIA inaugurează prima policlinică privată de pediatrie din Craiova

Rețeaua REGINA MARIA inaugurează prima policlinică privată de pediatrie din Craiova

atru ani de la deschiderea primei clinici din Craiova, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența locală prin inaugurarea primei policlinici private de pediatrie din oraș – Policlinica Universității. Cu o investiție de jumătate de milion de euro, noua clinică este localizată central, în proximitatea Universității Craiova, și duce mai departe angajamentul de a susține calitatea actului medical, precum și grija pentru sănătatea femeii și a copilului.

Noua policlinică REGINA MARIA are o suprafață de 410 mp, dispune de 12 cabinete, dintre care șapte cabinete de pediatrie, două cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, două cabinete de recoltare, o sală de tratament și oferă craiovenilor acces la o gamă complexă de peste 14 specialități medicale. Cu o echipă formată din 23 de medici, Policlinica Universității este dotată cu echipamente de ultimă generație, menite să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru cei mici și mamele lor.
Printre aparatele disponibile în policlinică se numără un ecograf modern, precum și alte echipamente pentru investigații de obstetrică-ginecologie, ORL și oftalmologie.

Noua policlinică REGINA MARIA asigură servicii la cele mai înalte standarde medicale

Tehnologia modernă, susținută de echipamentele performante și de echipele de specialiști, asigură servicii la cele mai înalte standarde medicale, precum și acuratețea rezultatelor investigațiilor și prelucrarea analizelor de laborator în termen scurt.
„Suntem bucuroși să deschidem prima policlinică de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari atât pentru cei mici, cât și pentru mamele lor. Continuăm astfel seria de investiții locale, începută în 2014, odată cu lansarea primei policlinici REGINA MARIA din Craiova și susținută în 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea că experiența profesională a echipei de medici și dotarea Policlinicii Universității vor transforma noul centru într-un reper de performanță pentru regiune. Pe lângă investițiile materiale făcute de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în Craiova, cea mai importantă este investiția în comunitate, prin grija față de oamenii mari de mâine“, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Investiții de peste 2,2 milioane de euro în tehnică, echipamente și aparatură

Printre specialitățile medicale disponibile în noua policlinică REGINA MARIA din Craiova se numară: boli infecțioase, cardiologie, chirurgie, ecografie, endocrinologie, neurologie, nutriție, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, psihiatrie, psihologie și obstetrică-ginecologie. Lista de investigații a laboratorului cuprinde atât testele uzuale de biochimie, hematologie, microbiologie, cât și teste genetice și moleculare, teste de anatomie patologică și citologie.
De la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Craiova, rețeaua de sănătate a realizat investiții de peste 2,2 milioane euro în tehnică, echipamente și aparatură de ultimă generație. Aceste investiții au facilitat accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienți care au apelat la serviciile rețelei doar în ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Așteptăm ca în primul an de la deschidere să oferim în noua locație servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei și ai orașelor din regiune.
Expansiunea rețelei de sănătate în Oltenia urmează o amplă strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiții continue în calitatea actului medical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS