Clinica Prestige Oltenia din Craiova – pentru femei care vor să fie frumoase!

Autori


Frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie persoanei care o deține. Clinica Prestige Oltenia din Craiova, situată pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, într-o clădire cu aspect imperial, este locul unde poți obține aspectul dorit. Echipa de medici specialiști din Craiova, București, Timișoara și din străinătate oferă o gamă largă de proceduri fără bisturiu, pentru mărirea buzelor, înfrumusețarea și întinerirea zonei ochilor și mărirea sânilor. De asemenea, medicii clinicii sunt recomandați și pentru operații de implant mamar, mamoplastie, dar și pentru lipoaspirație și lipofilling.

Simbol al feminității, forma și aspectul general al sânilor au reprezentat dintotdeauna una dintre cele mai pregnante preocupări asupra imaginii proprii a fiecărei femei. La Clinica Prestige Oltenia din Craiova, femeile care vor un plus de senzualitate pot apela la implantul mamar. Operația de mărire a sânilor se adresează pacientelor care consideră că sânii lor sunt prea mici.
Mărirea sânilor, dar și a feselor în cadrul Clinicii Prestige Oltenia din Craiova se pot obține și prin lipofilling, care reprezintă o metodă de chirurgie minim invazivă, prin care se injectează grăsime autologă, recoltată de la pacient.
Echipa de medici specialiști vine și în sprijinul doamnelor și domnișoarelor care au probleme din cauza sânilor prea mari sau prea lăsați, care le pun în dificultate în alegerea vestimentației sau le provoacă dureri de gât și spate.

Buze mari și ochi fără riduri și fără cearcăne

Buze mari și senzuale cu acid hialuronic

Dacă vă doriți un zâmbet și privire atrăgătoare, la Clinica Prestige Oltenia din Craiova puteți opta pentru un tratament cu acid hialuronic pentru modelarea și mărirea buzelor și pentru tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic. Procedura are reușită imediată de 100%. De asemenea, în cadrul clinicii, ridurile dispar rapid prin tratament cu toxină botulinică, un procedeu cosmetic simplu și cu durată de șase – șapte luni.

Mărirea sânilor și feselor cu Los Deline și în Craiova

Mărirea sânilor cu un nou produs Los Deline

Clinica Prestige Oltenia din Craiova aduce un plus pentru frumusețe, folosind un nou produs în materie de implant lichid pentru bust și fese, Los Deline, care se injectează. Rezultatul admirabil este observat imediat și este garantat pentru o perioadă cuprinsă între opt și zece ani. Și nu sunt singurele avantaje. Implantul mamar, dar și cel fesier cu Los Deline este similar țesutului natural datorită conținutului ridicat de apă și nu rămân cicatrici. Această procedură este nedureroasă și nu necesită un timp de recuperare.

Întinerire cu 10 – 15 ani cu fire LFL

Întinerești cu 10-15 ani cu lifting facial cu fire bioresorbabile

Clinica Prestige Oltenia aduce în sprijinul clienților preocupați de aspectul fizic și noua procedură medicală – lifting facial cu fire bioresorbabile LFL, prin care se obține o întinerire a tenului cu 10-15 ani, în funcție de numărul firelor folosite. Tratamentul îmbunătățește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor și redarea conturului facial, previne îmbătrânirea prematură și stimulează producția de colagen și elastină.

Peeling PRX – terapie despre care vorbește toată lumea!

În cadrul Clinicii Prestige Oltenia din Craiova se face și terapia PRX-T33 care este un peeling chimic de intensitate medie, care nu afectează stratul exterior al pielii, ci pătrunde în straturile profunde ale dermei, stimulând regenerarea acesteia. Această terapie revoluționară despre care vorbește toată lumea are efectele imediate într-o gamă variată de probleme, de la acnee până la prevenirea îmbătrânirii pielii. Terapia rezolvă și vergeturile de diverse profunzimi.

Lipoaspirație pentru corp perfect

Sculptarea corpului cu lipoaspirație

Ne obsedează ideea unui corp armonios? Lipoaspirația este o metodă de îndepărtare a depozitelor adipoase din zone care sunt genetic programate ca fiind greu de redus: coapse, fese, șolduri, abdomen. Lipoaspirația este o metodă de „sculptare“ a corpului.

Terapie Vampir – întinerește și vindecă

Terapie vampir pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei

Tot o inovație medicală de ultimă oră este și terapia vampir (PRP) pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Metoda constă în recoltarea sângelui venos de la pacient, procesarea acestuia cu ajutorul unui aparat care folosește forța centrifugă, până la obținerea unei plasme autologe bogate în plachete, celule ce conțin factori de creștere și reparare tisulară, care ajută la îmbunătățirea imediată a aspectului facial, rezolvând și alte afecțiuni ale pielii.

Date suplimentare, filmulețe documentare găsiți pe site-ul clinicii, prestigeoltenia.ro, sau pe pagina de Facebook a clinicii. Programările se pot face la numărul de telefon 0768.005.768.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 25 aprilie 2019

Actualitate

» Kim Jong-un şi Vladimir Putin, întâlnire în premieră la Vladivostok
» Patru răniţi, în urma unui carambol pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă. Circulaţia este deviată
» Reacţia Comisiei Europene după modificarea codurilor penale
» Daniel Barbu, fostul şef al AEP, urmărit penal de DNA în dosarul subvenţiilor de la PSD
» Modificarea Codurilor penale, adoptată
» Deficitul bugetar a fost de 3% din PIB, anul trecut, pe metodologia europeană
» Cresc RATELE!
» Bun-platnicii nu vor primi bonificația de 5%

Interviu

» Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie: „Echilibrul din post trebuie să continue şi în afara lui“

Publireportaj

» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Construire gradiniță în comuna Ghidici, judeţul Dolj”
» Verde de la Comisia Europeană, roșu de la guvern: Spitalul Regional Craiova bate pasul pe loc
» Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei SC MAS LAW SRL”
» Colectivul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” vă urează Paște Fericit!

Local

» Ce spun colegii polițistului care ar fi amenințat-o pe ziarista Emilia Șercan
» Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Dolj

» Tradiţii şi obiceiuri de Paşte în Dolj
» Preţuri mai mari în supermarketuri faţă de pieţe
» Şoferul care a intrat cu maşina în Urgenţă, trimis în judecată

Gorj

» Bal de Paşte la Polovragi
» Hora de Paşte de la Novaci, o tradiţie reînviată
» Program special la transportul în comun
» Controale ale DSVSA la toate produsele specifice Paştelui
» Scandal pe buget la Târgu Jiu

Vâlcea

» Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7

Sport

» Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a dezamăgit în primul joc cu Timișoara
» Bon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov
» Adrian Popescu: Trebuie să atacăm încontinuu
» Voleibaliştii luptă la Steaua
» Burcea: Voi fi pe bancă la Baia Mare!

Sanatate

» UNICEF a lansat o campanie globală de susținere a vaccinării

Magazin

» Cum se fierb corect ouăle de Paşte. Greşeala pe care o fac toate gospodinele
» Cum faci friptura de miel perfectă. Cât se ţine la cuptor ca să fie delicioasă şi de ce se unge cu grăsime şi unt timp de o oră
» Mistere din subteranele României
» Povestea Iepuraşului de Paşte
» Horoscop
» Bancul zilei

Top