11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDeputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Putem deveni prima forță liberală și în Dolj, și la nivel național“

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Putem deveni prima forță liberală și în Dolj, și la nivel național“

Ultimele cercetări sociologice ne arată că ALDE este singurul partid care a crescut în intenția de vot a românilor față de decembrie 2016. Suntem cotați cu circa 15% la nivel național, ceea ce înseamnă aproape o triplare a scorului nostru electoral din 2016.

Acest rezultat arată consecvența demersurilor politice ale partidului nostru în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, a valorilor autentic liberale. Pe de altă parte, scorul de 15 % este și rezultatul căutarilor unei alternative de către electoratul liberal profund dezamăgit de către PNL. Opțiunea masivă pentru ALDE în marile comunități urbane, dar și în marile comunități rurale arată fără dubii că electoratul liberal din România crede că noi putem să îl reprezentăm cu adevărat în spațiul public, în structurile de decizie politică și administrativă.
Obiectivul nostru de a deveni prima forță liberală din România devine posibil. Deja sunt multe județe în toate regiunile istorice ale țării în care ALDE este cotat în fața PNL sau la egalitate cu PNL așa cum este și cazul județului Dolj. În baza acestui trend ne putem propune în mod realist ca la următoarele alegeri să depășim PNL și să fim principalul partid de centru-dreapta din România.
ALDE va fi consecvent în continuare. Acțiunile și politicile promovate în guvern vor fi convergente cu mesajele publice pe care le vom lansa. Avem o responsabilitate uriașă de acum pentru reprezentarea electoratului cu convingeri de centru-dreapta și păstrarea, de pe această poziție, a drumului bun pe care am înscris România.
Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în nevoia unei alternative democratice și liberale puternice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS