12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘcoala de muzică și arte Shine’s Arts, dotată cu instrumente de ultimă generație

Școala de muzică și arte Shine’s Arts, dotată cu instrumente de ultimă generație

„Shine’s Arts“ este un proiect care a apărut pe piaţa muzicală din Craiova din dorința de a oferi „aripi“ muzicale celor cu aptitudini.
„Fiind profesor de canto clasic la Liceul de Arte «Marin Sorescu» din Craiova și având și un concurs interjudețean în organizare, am realizat că sunt cereri pentru educarea vocii și auzului muzical, dar și pentru studiul unui instrument muzical, făcut în particular, nu în cadrul unei instituții de învățământ de stat ,mai ales pentru cei care sunt încadrați la școli cu alt profil educațional.Experiența de 20 de ani de cântat pe scena Filarmonicii din Timișoara, iar mai apoi din Craiova, precum și experiența de profesor de specialitate în cadrul unui sistem de învățământ de stat (Liceul de Arte „Marin Sorescu”) m-au determinat să decid că este cazul să deschid propria școală, unde se studiază după o metodă și reguli atent stabilite după acești ani de experiență acumulată. Eu caut diamante neşlefuite, cărora să le scot la suprafaţă strălucirea, practic aceasta este menirea «Shine’s Arts»“, a spus Olga Şain, profesor de canto și managerul Școlii „Shine’s Arts“.
La „Shine’s Arts“, pe lângă canto-muzică uşoară şi populară, întâlnite şi la alte şcoli particulare, se învaţă și canto clasic. Cadrele didactice sunt atent selecționate și au în spate o pregătire de specialitate în domeniul în care predau. Este vorba de artiști ai Filarmonicii, cadre didactice de la Liceul de Arte ori de la Facultatea de Muzică, studenți ai Facultății de Muzică din oraș sau artiști instrumentisti ai Ansamblului ”Maria Tănase”.
Persoanele interesate să urmeze cursurile Şcolii de muzică și arte „Shine’s Arts“ pot obține relații la numărul de telefon: 0763.472.750 sau sa intre pe site-ul școlii www.shinesarts.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS