12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDrumul către casa visurilor tale are sens UNIC

Drumul către casa visurilor tale are sens UNIC

Compania UNIC Imobiliare s-a dezvoltat încontinuu pe piața de profil. „În 2018, compania noastră a cules de pe propriul site, www.companiaunic.ro, aproximativ 1.000 de oferte de tranzacționare, prezentate în detaliu, pentru ca potențialul cumpărător să identifice ușor imobilele pe care dorește să le viziteze, pentru a lua o decizie corectă în achiziționarea căminului propriu“, a precizat Nicu Răduț, unul dintre cei trei asociați ai UNIC Imobiliare din Craiova.
Pe lângă posibilitatea găsirii de oferte pe site-ul propriu, UNIC postează, pentru proprietarii de imobile scoase la vânzare, pe alte șapte site-uri specializate în domeniul imobiliar. Cu acceptul clienților, ofertele sunt inserate pe internet, însoțite de fotografii ale proprietăților respective.

Accent pe proprietarul de imobile

UNIC respectă cu profesionalism câțiva pași importanți, în preluarea unei oferte a unui proprietar de imobil care dorește să își scoată la vânzare locuința. Mai întâi se procedează la preluarea ofertei, apoi are loc o vizită la proprietatea respectivă, unde se fotografiază locuința. Apoi, este efectuată o evaluare imobiliară a proprietății, însoțită de un preț de promovare și se analizează și perioada în care se poate, la prețul propus, după care se semnează un contract cu proprietarul respectiv. Urmează postarea ofertei pe internet, după care se stabilesc vizitele cu clienții.

Atenție maximă și pentru cumpărător

Reprezentanții companiei UNIC Imobiliare îi prezintă cumpărătorului oferta cea mai generoasă din care acesta poate să selecteze ceea ce își dorește. Se stabilește cu potențialul cumpărător o programare a vizitelor la proprietățile selectate de acesta. Ca o noutate, „firma pune la dispoziția clienților transport și consiliere la sediul UNIC Imobiliare, respectiv transport pentru vizitarea imobilelor solicitate de cumpărător, după care urmează happy end-ul: clientul își cumpără căminul mult dorit“, a spus Alexandru Ivănuș, alt asociat al companiei.
Ceea ce diferențiează UNIC Imobiliare este atenția acordată vânzătorului și cumpărătorului, deopotrivă. Este ținută legătura în permanență cu proprietarul, iar clientul (cumpărătorul) este informat de prețul realist al imobilului, compania punând la dispoziția celor două părți statistici cu prețurile de tranzacționare ale imobilelor care se pliază pe solicitările clienților.
Atunci când vânzătorii și cumpărătorii apelează la un intermediar imobiliar au certitudinea unei tranzacții protejate. „În 2018, să vinzi pe cont propriu o proprietate implică anumite riscuri și mult timp pierdut. Nu știi cu cine vorbești la telefon. Vă dau un exemplu. Sună cineva și proprietarul răspunde că nu este nimeni acasă până la ora 17.00. Nu știi ce se poate întâmpla. Comisionul plătit la o firmă specializată pe imobiliare protejează și previne diverse situații ce pot fi neplăcute pentru client, dacă le-ar întreprinde pe cont propriu“, a spus Luca Dănilă, asociat la UNIC Imobiliare.

UNIC are parteneriate cu dezvoltatori imobiliari

Pe lângă afacerile clasice de tranzacții imobiliare, compania UNIC oferă apartamente spre cumpărare și/sau închiriere în trei proiecte imobiliare, realizate de dezvoltatori în două zone ale Craiovei, respectiv două proiecte sunt în cartierul 1 Mai, iar cel de-al treilea se dezvoltă pe strada Toporași. „Proiectele imobiliare din 1 Mai se pretează pentru medici, asistenți, studenți la Medicină și alte categorii de persoane care vor să cumpere sau să închirieze. Un proiect imobiliar are termen de finalizare aprilie 2019, iar altul are termen anul 2020. Alt proiect imobiliar extraordinar se dezvoltă pe strada Toporași, iar construcția are termen de finalizare octombrie 2018“, a precizat Nicu Răduț, asociat la UNIC Imobiliare.
Compania mai arată că clienții care nu doresc să intre acum într-o relație cu banca pentru un împrumut necesar locuinței, ci doresc să strângă bani până la finalizarea investițiilor rezidențiale amintite mai sus, pot contracta o locuință în această perioadă și achiziționează la prețurile de acum.
Ghidată după mottoul „Drumul către casa visurilor tale are sens UNIC“, compania care intermediează tranzacții imobiliare de 16 ani  pe piața craioveană de profil consideră că o investiție în acest domeniu trebuie efectuată prin intermediul unor profesioniști, cum sunt cei de la UNIC Imobiliare.

Date de contact UNIC Imobiliare

Adresa de e-mail: [email protected]
Site: www.companiaunic.ro
Tel.: 0774633157

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS