14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPalatul RSR Podari, readus la viață de o nouă conducere

Palatul RSR Podari, readus la viață de o nouă conducere

Ți-ai imaginat de multe ori nunta perfectă, însă nu ai găsit locul ideal în care să îți vezi visul împlinit? Dacă plănuiești să celebrezi acest eveniment deosebit într-un cadru elegant, romantic, spațios, cu multă verdeață, Palatul RSR Podari este locul în care îți poți trăi visul cu ochii. Readus la viață de o nouă conducere, Palatul RSR este locația în care orice idee poate prinde viață. „Palatul are o suprafață totală de 50.000 mp, o capacitate de 1.000 de locuri şi 20 de camere hoteliere. Acesta poate găzdui orice tip de evenimente, de la majorate, aniversări, nunți, botezuri și până la conferințe și întâlniri de afaceri. Situată la ieșirea din oraș, într-o zonă liniștită, locația este una în care orice idee poate fi pusă în practică, pentru că nu deranjăm pe nimeni. Pentru miri și mai ales pentru mirese, nunta este momentul în care visele devin realitate. Palatul RSR poate găzdui o nuntă ca în povești, presărată și cu o mulțime de momente speciale pentru miri. Spre exemplu, cununia se poate face în aer liber, pe un ponton amenajat pe lac. În ceea ce privește cununia religioasă, aceasta poate fi oficiată în cadrul bisericuței care se află în incinta Palatului. De asemenea, avem un parc special amenajat pentru ședințe foto în care sunt amplasate căsuțe rustice foarte rare. Totodată, nunta poate avea tematica pe care mirii o aleg. Şi pentru că momentele acestei zile sunt unice, acestea vor fi imortalizate de o echipă profesionistă, Moments, cu care noi avem o colaborare foarte bună. Gheaţa carbonică pentru dansul mirilor şi efectele luminoase sunt asigurate de către ProSound&Light“, a spus Răzvan Prioteasa, noul manager al RSR Podari.
Un element extrem de important în reușita unei nunți îl constituie și preparatele culinare, care trebuie să satisfacă și cei mai exigenți invitați. Noua conducere a Palatului RSR vine cu un concept inedit în acest sens. „Dorim ca la evenimentele care sunt organizate la noi să se gătească la vederea invitaților. Practic, totul va fi transparent, iar bucătarii vor avea un loc special amenajat în care vor găti. Cei care preferă bucătăria tradițională românească au la dispoziție o terasă rustică, unde pot mânca preparate specifice, inclusiv pâine în ţest“, a adăugat Răzvan Prioteasa.
Cu profesionalism și dedicare, echipa RSR Podari te ajută să pui la punct fiecare detaliu, inclusiv transportul invitaților. Astfel, este pus la dispoziția acestora un microbuz care va pleca din oră în oră dinspre Podari spre oraș.
Dacă vrei să celebrezi iubirea într-o locație elegantă, poți contacta repre­zentanții RSR Podari la numărul de telefon 0765.000.045.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS