22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClub 300 Craiova, oază de liniște și relaxare

Club 300 Craiova, oază de liniște și relaxare

Pentru fiecare dintre noi timpul este extrem de important și din acest motiv ne dorim ca, atunci când ieșim în oraș, să petrecem fiecare moment într-un cadru deosebit, într-o atmosferă intimă, dar mai ales să beneficiem de servicii de calitate. De peste zece ani, Club 300 Craiova este locația perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, o cină romantică sau pur și simplu pentru savurarea unei gustări sau unei băuturi într-un ambient plăcut. Funcționând în regim de terasă – bar – restaurant, Club 300 a răspuns în permanenţă dorinţelor clienţilor şi a oferit toată gama de servicii care să mulţumească şi cele mai exigente persoane. De la ambient, preparate culinare și până la varietatea ofertelor de distracţie, totul este conceput astfel încât cine trece pragul acestei locații să se simtă cât mai bine. Și pentru că ne aflăm la început de sezon estival, terasa amenajată în incinta Club 300 își așteaptă oaspeții într-un decor care îi aduce cât mai aproape de natură. Mirosul îmbietor de trandafiri și multitudinea de flori îți dau senzația că te afli într-o oază de liniște și relaxare. Fie că vreți să savurați o băutură răcoritoare sau să luați masa, aveți la dispoziție o varietate de preparate, inclusiv meniul zilei, dar și desert. „Bucătăria noastră se ridică la cele mai exigente standarde, atât în ceea ce privește preparatele internaționale, cât și cele tradiționale, pizza în cuptor pe lemne este deja recunoscută în Craiova. Cât privește deserturile, avem o gamă variată de prăjituri, care sunt făcute tot în bucătăria noastră, cu ingrediente de sezon“, a spus Paul Iordache, reprezentant Club 300 Craiova.
Terasa are o capacitate de 170 de locuri, astfel încât poate găzdui şi evenimente importante din viața dumneavoastră. „Pentru cei care aleg să își sărbătorească aici momentele frumoase din viață, avem pachete flexibile de prețuri. Totodată, executăm torturi la comandă pentru sărbătoriți“, a adăugat Paul Iordache.
Fie că sărbătoriți aici ziua copilului sau doar luați masa împreună, un lucru este clar: cel mic va fi extrem de fericit pentru că are la dispoziție un loc de joacă spațios, care include un tobogan, leagăne, un castel gonflabil, dar şi trambuline pentru copii, precum şi pentru adulţi.
Reprezentanții Club 300 s-au gândit și la microbişti, așa că au amplasat pe terasă videoproiectoare care vor reda la o calitate foarte bună meciurile de fotbal din această vară. Totodată, la Club 300 clienții au la dispoziție 200 de locuri de parcare păzite permanent.
Oază de liniște și relaxare, Club 300 vă stă la dispoziţie în fiecare zi, între orele 10.30-1.00, în cartierul 1 Mai, în incinta Complexului comercial Pelendava, telefon 0732.582.300 (073CLUB300).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS