22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEveniment dedicat caricaturii organizat de AdGate

Eveniment dedicat caricaturii organizat de AdGate

AdGate, firmă cu tradiţie în organizarea evenimentelor cu impact social, propune un nou eveniment pentru copiii, tinerii şi adulţii din Craiova.
Evenimentul se desfăşoară în Galeriile Auchan Craioviţa, în data de 24 mai, între orele 17.00 – 20.00. Ne dorim să organizăm un eveniment dedicat caricaturii prin care tineri de la Liceul de Artă Marin Sorescu să expună lucrări de caricatură, să încurajeze tinerii şi copiii care vor vizita Galeriile Auchan să înveţe tainele caricaturii. Ne va onora cu prezenţa şi cunoscutul caricaturist Gogu Neagoe, va avea şi dansul o expoziţie de caricaturi, în plus va realiza un atelier de caricatură pentru cei care doresc şi va face pe loc caricaturii celor care vizitează Galeria Auchan.
Vom amenaja un spaţiu delimitat pentru acest eveniment cu ajutorul unei firme de decoraţiuni, tema fiind Primăvara, alături de cele câteva chevalete expuse cu lucrări de caricatură. Vom da culoare şi gust evenimentului printr-un mini candy bar, vom organiza concursuri cu premii şi îi vom încuraja pe cumpărători ca pe baza bonului fiscal să primească diverse premii.
Firma noastră se va ocupa de imaginea acestui eveniment,de la concepţie afiş, printuri (afişe, flyere), până la mediatizarea în presa locală şi online.
Organizator AdGate
Persoana de contact: Simona Vasile. Tel : 0727.229.185.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS