22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUNIC Imobiliare te ajută să obţii casa pe care ţi-o doreşti

UNIC Imobiliare te ajută să obţii casa pe care ţi-o doreşti

Cu o experienţă de peste 16 ani pe piaţa imobiliară din Craiova, compania UNIC vine în întâmpinarea clienţilor cu un nou concept: parteneriat cu un dezvoltator şi asigurarea de consultanţă pe tot parcursul procesului de finanţare şi achiziţie. Încă de la înfiinţare, UNIC Imobiliare a abordat piaţa în care activează într-o manieră proprie. Consultanţii agenţiei UNIC te ajută cu tot ce ţine de obţinerea imobilului, inclusiv finanţare, documentaţie, asigurare. Acum, pe lângă toate acestea, oferta este axată pe o un bloc nou de locuinţe, construit la cele mai înalte standarde de către un dezvoltator imobiliar, care oferă garanţie. Specialiştii UNIC Imobiliare spun că este pentru prima dată când fac un astfel de parteneriat, iar acest lucru s-a întâmplat datorită seriozităţii acestui investitor. „Acest dezvoltator ne-a câştigat încrederea prin modul în care a decurs întregul proiect. Finanţarea a fost asigurată în totalitate de către constructor, lucrările sunt de o calitate excepţională, cu materiale de ultimă generaţie, iar amplasamentul imobilului este unul foarte bun. Toate acestea sunt criterii importante pe care orice cumpărător le ia în calcul atunci când vrea să achiziţioneze o locuinţă“, a spus Nicu Răduţ, managerul UNIC Imobiliare.

Blocul construit de dezvoltatorul imobiliar care a devenit partenerul UNIC Imobiliare este realizat după noile norme și are un risc seismic scăzut. Cele 16 apartamente a câte două camere se află pe Calea Severinului, cu acces facil la supermarketuri şi mijloace de transport în comun. Finisajele vor fi peste medie, iar cei care optează pentru o astfel de locuinţă pot solicita constructorului propriile elemente de design interior. Pentru a se convinge de calitatea lucrărilor, clienţii au la dispoziţie imagini cu modul în care s-au desfăşurat acestea încă de la început. „Am dorit să aducem o contribuție în domeniul locativ al Craiovei și să dezvoltăm acest sector. Calitatea și seriozitatea reprezintă cartea noastră de vizită, iar părerea viitorilor proprietari este extrem de importantă pentru noi, cu atât mai mult cu cât vrem să dezvoltăm și alte proiecte în zonă. Următorul obiectiv este un bloc de locuințe cu 60 de apartamente, proiect care va demara în toamna acestui an“, a spus reprezentantul dezvoltatorului imobiliar.
Având clasa energetică A, apartamentele pot fi achiziționate prin „creditul verde“. Valoarea acestuia este egală cu a celui acordat prin Programul Prima Casă. Preţul anunţat de dezvoltator este de 1.100 de euro pe mp.
Doriți să deveniţi proprietarul unui apartament în acest imobil? Apelaţi cu încredere la specialiștii UNIC Imobiliare la tel 0774633157, pe adresa www.companiaunic.ro sau email [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS