15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCardio Help „Timp“ pentru inima dumneavoastră!

Cardio Help „Timp“ pentru inima dumneavoastră!

Ne naștem cu o predispoziție genetică bună sau mai puțin bună, iar mediul de viață poate fi sau nu favorabil. Ceea ce avem cu toții în mod egal este însă timpul. „Timpul nu trece mai repede ca altădată, doar noi trecem pe lângă el mai repede“, spunea George Orwell.

Acest lucru îl resimțim cu toții încercând să rezolvăm totul repede, inclusiv problemele legate de sănătatea noastră, în dorința de a avea timp suficient la dispoziție. Nu același lucru se întâmplă însă la cabinetul Cardio Help, unde pacientului i se acordă tot timpul necesar pentru a se stabili o relație adevărată medic-pacient, pentru că, după cum spunea Platon, „cea mai mare greșeală la tratarea bolilor este că există doctori pentru bolile fizice și doctori pentru bolile de suflet, când acestea nu se pot despărți una de alta“.
Comunicarea în mediul medical ne­cesită mai multă atenție datorită faptului că aceasta are în centru pacientul, care se prezintă în plină suferință și incertitudine în fața medicului. Viața este valoarea cea mai de preţ, iar sănătatea reprezintă bunul suprem al omului.
O persoană „intră în boală“ cu un anumit tip de sistem nervos și de temperament, cu un anumit caracter, cu o anumită ereditate, cu complexe și păreri preconcepute, cu un anumit orizont cultural, și de aceea bolnavul poate avea diverse atitudini (uneori, în același timp) față de boală, dar și față de echipa medicală: încredere, stimă, simpatie, îndoială, teamă, dispreț, ură.
Cardio Help își dorește să inspire sentimente pozitive și în acest sens are în vedere ca în timp să-și mărească echipa cu medici profesioniști, pasionați de ceea ce fac, dar care să aibă pe scara valorilor binele pacientului, tratând bolnavii, și nu bolile acestora.
Preţuiţi-vă sănătatea, îngrijiţi-vă inima, preveniţi problemele grave, care vă pot afecta atât pe dumneavoastră, cât şi pe cei dragi, şi adresaţi-vă cabinetului Cardio Help, situat pe Calea Bucureşti, bl. D2, sc. 4, ap 2, tel. 0251708626.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS