15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTârg de Turism și Horeca Expo Oltenia, la Centrul Multifuncțional Craiova

Târg de Turism și Horeca Expo Oltenia, la Centrul Multifuncțional Craiova

Centrul Multifuncțional din Bănie va găzdui, în perioada 9-11 martie, două evenimente de marcă pentru craioveni. Este vorba de Târgul de Turism al Olteniei și Horeca Expo Oltenia, care îi așteaptă pe vizitatori cu oferte speciale și o mulțime de surprize.

Expozanții celei de-a III-a ediții a Târgului de Turism al Olteniei au pregătit pentru acest weekend superoferte pentru vacanțele din acest an. Noutatea anului 2018 este charterul către Antalya cu plecare din Craiova. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg au anunțat oferte speciale pentru această destinație. Pe lângă ofertele cunoscute pentru Grecia, Turcia și Bulgaria, agențiile își vor întâmpina turiștii cu noi destinații: Bali, Thailanda, India, Zanzibar, Singapore, Japonia, Cuba, Mexic și Republica Dominicană. Nu vor lipsi tombolele cu premii, prezentările de locaţii hoteliere nou-deschise sau degustările specifice anumitor zone turistice. Vizitatorii vor avea parte și de momente artistice prezentate de Filarmonica „Oltenia“, Ansamblul „Doina Oltului“, Ansamblul „Doina Gorjului“, Palatul Copiilor Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu“ din Târgu Jiu.
Organizatorii, PS Multiservices, vor pune la dispoziția vizitatorilor, gratuit, în zilele de sâmbătă şi duminică, transport tur-retur. Craiovenii pot circula pe traseul 1: Craiovița Nouă (Cinema) – Centrul Multifuncțional și retur. Traseul 2 va fi: Helin Lăpuș- Centrul Multifuncțional și retur. Intervalul plecărilor din capetele de linie către Centrul Multifuncțional va fi: sâm­bătă – 9.30, 11.30, 13.30, 15.30; duminică – 11.30, 13.30.
Începând din acest an, intrarea la târg va fi liberă, iar organizatorii estimează un număr de peste 7.000 de vizitatori, în creștere cu peste 30% față de ediția anterioară.
80 de firme expo­zante, la Horeca Expo Oltenia ediția a II-a
Craiovenii care vor ajun­ge în acest weekend la Centrul Multifuncțional vor putea vizita și Horeca Expo Oltenia ediția a II-a, eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante și baruri. Și-au anunțat intenția de a participa peste 80 de firme expozante din domeniile: turism, hoteluri și pensiuni, restaurante, baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurări.
Pe lângă expozanții din România, vor fi expozanți și din Bulgaria și Serbia. Nu vor lipsi cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Totodată, Horeca Expo Oltenia lansează concursul anului, respectiv Tortul anului 2018, Pâinea anului 2018 şi Cel mai bun produs de patiserie. La competiție se pot înscrie cofetării și brutării din toată regiunea Olteniei.
Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, o prezență constantă la emisiunea „Arena Bucătarilor“, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al trattoriilor Buongiorno, și Chef Cristian Dumitru – Horeca School. Detalii privind regulamentul concursului puteți afla accesând adresa http://horecaexpooltenia.ro/concurs/
Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România – „Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.
Detalii privind orga­nizarea celor două eve­nimente găsiţi pe www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro, precum și pe paginile de facebook Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS