6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajArmonia Ballroom, locația ideală pentru nunta ta

Armonia Ballroom, locația ideală pentru nunta ta

În viața fiecăruia dintre noi există momente unice, care reprezintă un prilej de bucurie și merită să fie săr­bătorite ca atare. O pe­trecere cu adevărat reuşită presupune însă o locaţie specială. Armonia Ballroom este locul în care poți trăi din plin bucuria evenimentelor frumoase din viața ta. Pentru miri și mai ales pentru mirese, nunta este momentul în care visele devin realitate.
Pentru ca un eveniment unic în viața fiecărui cuplu să fie memorabil, este nevoie de atenție la toate detaliile. Într-o sală grandioasă, cu o capacitate de 450 de locuri, cu posibilitate de compartimentare, Armonia Ballroom poate organiza o nuntă ca în povești, presărată și cu o mulțime de momente oferite cadou pentru miri: artificii reci, gheață car­bonică, fum greu, candy bar, cascadă de ciocolată şi alte surprize. Decorul este cu atât mai deosebit, cu cât sala nu are stâlpi de susținere, astfel că evenimentul este vizibil din orice punct al încăperii.
„Avem o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ultimii șase fiind de un real succes datorită organizării de evenimente cu un cort mobil ultramodern. Armonia Ballroom este un proiect ambițios și dorim să demonstrăm încă de la inaugurare că atinge un nivel premium“, a spus Răzvan Prioteasa, manager Armonia Ballroom.
Pentru că în acești ani de experiență au reușit să afle dorințele și exigențele mirilor, iniţiatorii pro­iectului Armonia Ballroom vor să vină în întâmpinarea lor.
„Avem un hotel cu 24 de camere și două apartamente, dintre care unul este rezervat gratuit mirilor, restul fiind la dispoziția invitaților, la prețuri promoționale. Hotelul are trei etaje și este pre­văzut și cu lift. Dacă vă doriţi să aveţi o amintire cu adevărat unică, în timpul eve­nimentului, vă punem la dispoziţie un balon cu aer cald, în care îl veţi avea alături şi pe fotograful dumnea­voastră.
De la sol, un pirotehnist va controla focul de artificii, iar mo­mentul va putea fi vizionat de către miri de la înălțime și surprins de către fotograf. Avem foarte multe idei de-a dreptul impresionante, pe care le vom împărtăși tuturor celor care ne vor contacta“, a mai spus Răzvan Prioteasa.
Armonia Ballroom, situat în zona Branişte, va fi inaugurat în luna iunie a acestui an și va dispune de personal profesionist și calificat. Cei care vor să orga­nizeze un eveniment de neuitat pot contacta repre­zentanții Armonia Ballroom la numărul de telefon 0765.000.045.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS