14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTratament de relaxare pentru trup și suflet, marca MALU WILZ

Tratament de relaxare pentru trup și suflet, marca MALU WILZ

De secole, culorile, miresmele precum și zonele misterioase ale Orientului au fost asociate cu tratamente mistice ce oferă o stare de bine în domeniul înfrumusețării. MALU WILZ a readus în prim plan aceste cunoștințe străvechi, într-un nou tratament cu 1001 momente de relaxare pentru trup și suflet. Patru produse inovatoare pentru uzul în salon, ce transpun mental clienta către nopțile ambientale din Arabia. Însuşi parfumul exotic floral, dar suav condimentat, ne încântă simțurile și ne transportă într-o altă lume – de bazaruri pline de viață în culori luminoase și vii, cu palate și prințese. Imaginați-vă o mască prin care vi se relaxează toate simțurile și cum uleiurile cu miresme orientale vă răsfață şi simțiți magia Orientului pe pielea dumneavoastră. Este tratamentul relaxant pentru sezonul rece pe care vi-l propune MALU WILZ România.
Acesta a fost prezentat pe 15 februarie în cadrul unui workshop dedicat tuturor persoanelor care îşi poartă frumuseţea cu produse profesionale de make-up și îngrijire facială. Tratamentul TO GO a fost urmat apoi de machiajul DIVA iar participantele la workshop au fost răsfăţate cu tratamentul relaxant, precum şi cu make-up. În partea a doua cursantele au realizat singure tratamentul şi make-up-ul prezentat.
Toate lucrările participantelor vor intra în competiția online ce va fi găzduită de MALU WILZ România și va consta în acumularea de cât mai multe aprecieri pozitive, acordate de utilizatorii facebook în 24 de ore de la postare.
Atât tratamentul TO GO cât şi produsele folosite pentru realizarea machiajului DIVA se găsesc în magazinul Beauty Boudoir by MALU WILZ situat în Centrul Vechi al Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS