24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajStifler - universul accesoriilor pentru telefoane

Stifler – universul accesoriilor pentru telefoane

În epoca modernă, am învăţat că dacă nu ne asumăm riscuri şi nu prevenim posibile accidente, telefonul nu are aceleaşi şanse de funcţionare pe termen lung. Parcă, paradoxal, la ora actuală avem telefoane mai inteligente, însă mai predispuse la accidentări. Asta, desigur, se întâmplă din cauza unui stil deficitar în ceea ce priveşte utilizarea, a modului în care punem în seama unui telefon diversele sarcini zilnice.
Dispozitivul mobil a devenit una din cele mai comune unelte de zi cu zi. Ne trezim cu alarma telefonului, ne facem programul unei zile, sunăm, contactăm, descoperim informaţii, avem acces la internet, ne ghidăm prin GPS, şi exemplele pot continua. Aşadar, este poate justificabilă nevoia de protecţie, de cel puţin o husă, asortată stilistic.

Stifler şi husele „altfel“

La început, husele apărute pe piaţă mizau pe un plastic care să protejeze telefonul. În timp, situaţiile practice ne-au demonstrat că trebuie să existe o grijă aparte faţă de modul în care o husă se potriveşte telefonului. Or caracteristicile acesteia vizează calitatea, durabilitatea, cât şi partea estetică, un trio de excepţie ce te duce la Stifler.
Magazinul online ce se poate accesa pe pagina https://www.stifler.ro/ deţine varietate în materie de huse pentru telefoane. Urmărind tendinţele, gama de produse s-a extins şi la gadgeturi şi accesorii auto. Acolo unde calitatea a recomandat, unde testul practic al huselor a fost trecut, încrederea de a cumpăra online din acest magazin a făcut ca popularitatea lui să fie un rezultat imediat.
Husele ce se găsesc la Stifler pot fi uşor categorisite ca fiind altfel. Asta pentru că dincolo de simplism aduc un stil ce se pretează chiar şi celor mai pretenţioase gusturi – știm deja că mai ales femeile mizează pe o potrivire cromatică între telefon şi ţinută, spre exemplu.
Mai concret, în special deţinătorii de iPhone, Samsung sau Huawei se pot declara mulţumiţi de ofertele Stifler. Husele ce se potrivesc acestor tipuri de telefoane sunt printre cele mai populare. Sunt mate, lucioase, de tip oglindă, din plastic, din policarbonat dur, rezistent în timp la orice factori fizici, mecanici. Şi ca răsplată şi completare pentru modul de preocupare raportat la telefonul deţinut, unele huse achiziţionate vin la pachet cu un cadou constând într-o folie de protecţie pentru display. Iar surprizele nu se opresc aici.

Iubitorii de gadget-uri şi ofertele Stifler

Bateria este grija tuturor, mai cu seamă pentru cei care se bazează pe telefon mai mult decât pe orice alt device, la orice oră. Pentru a fi mereu pregătiţi să facă faţă consumului, au nevoie de baterii externe. Tocmai de aceea au și devenit atât de populare. Le veţi găsi, de asemenea, în cadrul magazinului online Stifler. Oferta acestuia include accesorii pentru toţi iubitorii de gadget-uri: de la cabluri şi încărcătoare şi până la căşti şi accesorii auto, este cu atât mai uşor să alegi ce îţi place în funcţie de stilul de viaţă. Spre exemplu, drumurile cu maşina şi utilizarea telefonului sunt aspecte comune ale zilelor noastre; iată aşadar cum ofertele de aici intuiesc necesarul și din aceste puncte de vedere.
Mizând nu numai pe ce este strict necesar pentru protecţia unui telefon, ci şi pe completări de stil şi gadgeturi de dorit a fi deţinute, Stifler este magazinul celor practici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS