20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSe deschide Târgul de Crăciun la Craiova

Se deschide Târgul de Crăciun la Craiova

Pentru prima oară, Târgul de Crăciun din Craiova își deschide porțile mai devreme, pe 25 noiembrie 2017, și într-o nouă locație: Piața „Mihai Viteazul“. Craiovenii vor avea parte de spectacole, expoziții cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar și Orășelul Copiilor.
Spectacolul de inaugurare al Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun sunt programate sâmbătă, 25 noiembrie, în Piața „Mihai Viteazul“, începând cu ora 18.00, când artiștii Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu și Corina Chiriac vor încălzi atmosfera și vor da startul sezonului alb. Târgul de Crăciun este un proiect cultural finanțat de Consiliul Local Craiova, inițiat de către Primăria Municipiului Craiova.
Concertele și spectacolele vor continua în Piața „Mihai Viteazul“ până pe 21 decembrie 2017. Pe scena special amenajată, craiovenii vor avea ocazia să-i admire pe copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase“, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Arte „Marin Sorescu“, Seminarul Teologic, Colegiul Național „Carol I“, Casa de Cultură „Traian Demetrescu“, dar și pe Rafaela, pe folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon) sau pe tinerii soliști de la Școala de Muzică „Dan Șincai“. Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piața „Mihai Viteazul“ este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional „Adrian Păunescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS