16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBeauty Boudoir, primul laborator marca MALU WILZ din Craiova

Beauty Boudoir, primul laborator marca MALU WILZ din Craiova

„Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă“, spunea Ralph Waldo Emerson. Poartă-ţi frumuseţea în fiecare zi cu MALU WILZ, produse profesionale de make-up și îngrijire facială!
Cu o istorie pornind din Munchen, de acum trei decenii, MALU WILZ rămâne tributară eleganței și rafinamentului în stilu-i inconfundabil, mereu în trend cu tendințele internaționale. În România, MALU WILZ s-a constituit ca reprezentanță independentă încă de acum 14 ani, grație fondatorilor săi, Manuela și Marcel Sandhof. Astăzi, MALU WILZ România funcționează atât ca promotor național al brand-ului, cât și ca laborator de creație în domeniul beauty.
Sâmbătă, 25 noiembrie, va fi inaugurat la Craiova primul laborator de creație marca MALU WILZ. Beauty Boudoir by MALU WILZ România este un loc cochet, cu un aer vintage şi o atmosferă prietenoasă, unde frumuseţea este la ea acasă.
De ce Craiova? Pentru că marile idei prind viaţă aici, graţie fondatorilor MALU WILZ şi Laurei Preda, un make-up artist şi talentat exponent al segmentului design interior. Un artist desăvârșit, cu o exprimare nonconformistă și o experienţă consistentă în materie de beauty, sub toate formele ei, pornind de la pictură avangardistă, restaurator până la cosmetician dedicat şi make-up artist înzestrat. Un CV generos, ce o recomandă pe Laura Preda ca reprezentant MALU WILZ România pe zona de sud-vest. Astfel, partenerii MALU WILZ din zona menţionată sunt de azi asistaţi şi beneficiază de prezentări exclusive, consiliere şi, de ce nu, de livrare imediată din stoc.
Fie că optaţi pentru tratamentul cosmetic în cadrul saloanelor, fie că vă îngrijiţi zilnic acasă, cu produsele de la MALU WILZ obţineţi rezultate excelente, care se văd imediat.
MALU WILZ România prezintă de cel puțin două ori pe an noile trenduri cromatice pentru sezonul primăvară-vară şi toamnă-iarnă, iar periodic lansează produse unice, de sezon și tratamente inovatoare de lux, cu ingrediente naturale.
Prin ce se remarcă produsele din DECO COLLECTION? Palete cromatice actuale şi conform ultimelor tendinţe internaționale, care permit realizarea unui machiaj profesional şi creativ, calitate superioară şi compatibilitate optimă cutanată, testată și confirmată dermatologic, proprietăţi superioare la aplicare şi termen de valabilitate extins.
Conceptul de îngrijire SKIN-CARE de la MALU WILZ vă oferă libertatea de a stabili programul de îngrijire facială în totalitate, în funcţie de dorinţele şi nevoile individuale, datorită noilor tehnologii şi substanţelor active atent selecţionate. Cu produsele exclusiviste veți obţine rezultate optime de îngrijire; gamele de produse cu acţiune intensă şi produsele speciale de lux vin să completeze programul zilnic de răsfăţ.
Situat în Centrul Vechi al Craiovei, pe strada Panait Moșoiu, nr. 1B, Beauty Boudoir este locul unde puteţi petrece momente inedite într-o atmosferă elegantă, exclusivistă și, nu în ultimul rând, de înalt profesionalism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS