12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPromoțiile Harmony Decor continuă

Promoțiile Harmony Decor continuă

Ai terminat de amenajat interiorul casei tale? Este momentul perfect să decorezi și fereastra, alegând galeriile metalice de la Harmony Decor!
În perioada 20 – 24 noiembrie au reduceri de până la 35% la toată gama de galerii.

Cea mai bună opţiune este galeria metalică, simplă sau dublă. Este mai rezistentă şi poate susţine atât o perdea, cât şi o draperie. I se poate ataşa chiar şi o roletă de fereastră. O putem asorta cu piesele de mobilier din cameră şi poate să schimbe întreaga imagine a acesteia, dându-i un plus de eleganță sau impunând un stil vesel şi tineresc.

Galeriile metalice din colecţiile Vidella se găsesc, de obicei, în nuanţe de auriu şters – alamă antică, argintiu lucios – inox, argintiu mat – satin.

Sunt disponibile galerii cu diametre de 25 mm (colecţia Vidella STYLUS), de 19 mm (colecția Vidella CESAR si VARIO) sau DE 16 mm (colecţia Vidella FENIX).
Este bine să asortăm nuanţa galeriei cu mânerele uşilor de interior sau cu mânerele mobilierului din cameră. Totodată, se recomandă asortarea la culoarea mobilierului şi, dacă este cazul, şi la culoarea covorului şi a draperiei.
Galeriile Vidella oferă posibilitatea de alegere separată a terminațiilor. În funcţie de diametrul galeriei se pot alege mai multe seturi de terminaţii pe care le puteţi schimba ori de câte ori doriţi. În felul acesta se va schimba aspectul întregii galerii şi veţi avea o „nouă“ galerie.

Vino în showroom-ul Harmony Decor de pe Centura de Nord a Craiovei pentru a profita de promoție sau cumpără on-line de pe https://harmonyhomedecor.ro/black-friday/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS