17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajZeci de tineri craioveni, dornici să se angajeze la Wizz Air

Zeci de tineri craioveni, dornici să se angajeze la Wizz Air

Zeci de tineri din Craiova s-au prezentat la sesiunea de recrutare organizată de Wizz Air, unul dintre operatorii care efectueaza zboruri de pe Aeroportul Internațional Craiova şi cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Wizz Air are şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată #IamWIZZcrew. La sesiunea organizată pe 3 noiembrie la Craiova, zeci de tineri au răspuns prezent. Fie că aveau experiență sau doar dorința de a-și urma un vis, cu toţii erau încrezători în şansa lor. „Vreau să aplic pentru postul de însoțitor de zbor la Wizz Air. E prima dată când aplic, nu am experiență, dar sunt încrezător. De când am zburat prima dată, m-am îndrăgostit de cer, marea de nori este superbă și, pur și simplu, îmi doresc să fiu acolo. Este ca acasă pentru mine. În plus, este un mediu în care lucrez în echipă și îmi place lucrul acesta“, a spus Daniel Teleru, din Craiova.
Anne Marie Petrescu, o tânără studentă de 19 ani, spune că este fascinată de acest domeniu şi îşi doreşte să facă parte din el. „Încă de mică îmi place să zbor și am foarte mulți prieteni care mi-au povestit despre viața de însoțitor de bord și cred că este minunat. Sunt optimistă, comunicativă, îmi place să ajut și consider că aceste calități mă vor ajuta să reușesc“, a spus Anne Marie Petrescu.
„E un domeniu nou, am lucrat în vânzări şi am experienţă în customer services (relaţii cu clienții -n.r.). Piaţa locurilor în Craiova nu este bine dezvoltată şi consider că o astfel de companie ne ajută foarte mult“, a spus Patricia Dumitrescu.
Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa. Wizz Air şi-a deschis o bază la Craiova în anul 2013, în urma modernizării şi dezvoltării Aeroportului Internaţional, care, fiind tranzitat de un număr mare de pasageri, a răspuns nevoii acestora de a ajunge în diverse destinaţii din lume. Compania Wizz Air efectuează de pe Aeroportul Internațional Craiova curse regulate pe rutele Craiova – Milano, Roma, Bologna, Veneţia, Londra, Barcelona, Madrid, Paris, Koln şi Tel Aviv.
„Mi se pare un lucru foarte bun pentru viitorul tinerilor faptul că o astfel de companie operează la noi în oraş. Consider că Wizz Air are o contribuţie foarte importantă pentru aeroportul nostru, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp şi sperăm că se va dezvolta din ce în ce mai mult“, a spus Anne Marie Petrescu.
„Dezvoltarea Aeroportului Craiova dezvoltă economia Craiovei şi, totodată, oamenii pot călători în diverse ţări fără a bate foarte mult drum“, a adăugat Daniel Teleru.
În toată luna noiembrie, Compania Wizz Air va mai organiza sesiuni de recrutare de tip “Open Day” pentru însoţitori de zbor şi în alte cinci oraşe din România – Iaşi, Cluj-Napoca, Bucureşti şi Timişoara. În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS