IT Six Global Services se alătură echipei QuEST Global

Autori


Conducerea IT Six Global Services şi QuEST Global

Conducerea IT Six Global Services şi QuEST Global

QuEST Global, lider mondial în furnizarea de soluţii premium de inginerie, a anunţat achiziţionarea IT Six Global Services. Înainte de această achiziţie, QuEST a mai făcut o serie de investiţii majore în Europa, inclusiv achiziţiile DETECH Fahrzeugentwicklung GmbH&Co.KG şi Engineering und Design im Fahrzeugbau (EDF) GmbH.
Înfiinţată în Craiova de către Vali Iancu, IT Six Global Services oferă servicii software de top pentru clienţii săi, incluzând aici dezvoltarea personalizată a aplicaţiilor, soluţii integrate, aplicaţii mobile, asigurarea calităţii testare şi consultanţă IT. „Sunt foarte emoţionat şi foarte onorat de ceea ce am realizat împreună timp de 12 ani. Suntem într-un oraş mai mic, într-o piaţă mai mică şi am ajuns la cifra respectabilă de 150 de angajaţi. Sunt alte firme mai mari, dar vă pot spune după 40 de ani de experienţă ca expert în informatică, om de afaceri, manager, pedagog, mentor că IT Six este de departe – sub aspectul calităţii, al nivelului tehnic, al nivelului de cultură de corporaţie – la cel mai înalt nivel din România. De asemenea, şi pe plan internaţional, vă pot spune cu certitudine şi vă pot demonstra că nimeni nu este mai bun ca dumneavoastră, sunteţi la fel de buni precum cei mai buni sau mai buni decât ei. Începând de acum, facem parte din QuEST şi este o oportunitate să învăţăm lucruri noi şi, totodată, vom avea o contribuţie şi mai mare la economia naţională“, a spus Vali Iancu, fondator şi CEO, IT Six Global Services.
Înfiinţată în anul 2005, IT Six Global Services este un partener de încredere în zona Hi-End a serviciilor software, oferind servicii de dezvoltare de aplicaţii şi consultanţă IT pentru industrii cheie precum Telecom, Life Sciences, FinTech, Logistics, Automotive şi High-Tech.
„Avem 40 proiecte, administrate de 30 de lideri de proiect talentaţi, dar şi o echipă puternică de management. Una dintre valorile pe care le preţuim foarte mult este munca în echipă. Un alt aspect foarte important este faptul că, din punct de vedere financiar, suntem o firmă foarte “sănătoasă”. Dorim să păstrăm tot ceea ce avem, tot ceea ce am creat până acum. Dorim stabilitate şi continuitate pentru angajaţii noştri, dar şi pentru clienţi. Avem un sediu bun, potrivit, dar vrem unul şi mai mare. Cum putem realiza aceste obiective? Prin sinergia acestei oportunităţi create de această fuziune, cu firma QuEST, pentru că angajamentul este unul pe termen foarte lung“, a spus Eugen Iliescu, V.P. OF Software Development IT Six Global Services.
QuEST Global este un partener de încredere al clienţilor la nivel global, oferind soluţii de inginerie, cu o experienţă dovedită de 20 de ani, care serveşte nevoilor de dezvoltare a produselor şi de inginerie de producţie ale companiilor de înaltă tehnologie în industria aeronautică, industrie aerospaţială, apărare, industria Hi-Tech, dispozitive medicale, petrol şi gaze, industria energetică şi transporturi. „E greu să vă vorbesc despre QuEST fără să pomenesc de IT Six, pentru că recent ne-am dat mâna, ca într-o căsătorie. Vom continua să creştem împreună şi vom încerca să facem lucruri din ce în ce mai bune pentru noi şi pentru clienţii noştri. QuEST a împlinit 20 de ani. A fost înfiinţată în 1997, în Statele Unite, în New York de doi ingineri specialişti în cercetare-dezvoltare. De atunci, compania a ajuns să aibă 8.500 de angajaţi. Ne concentrăm pe tehnologie, inclusiv pe partea de software, iar acum totul este tehnologie. Am fost impresionat de feedback-ul pe care l-am auzit de la trei dintre cei mai buni clienţi ai IT Six, în legătură cu activitatea acestei firme. S-au declarat foarte mulţumiţi de această cultură de management şi mi-au solicitat să nu schimb acest aspect“, a spus Joe Barnes, VP Strategic Initiatives QuEST Global.
Gerhard Hauk, Directorul Executiv al QuEST Global Germania, a spus că IT Six va spori capacitatea şi capabilitatea QuEST de a sprijini clienţii din diferite industrii. „Sunt foarte mândru că mă aflu în România şi că fac parte din echipa dumneavoastră, a celor de la IT Six, iar voi faceţi parte din familia QuEST. Eu am început această călătorie cu QuEST în urmă cu doi ani si jumătate, la Munchen. Pe atunci eram mai puţin de 300 de angajaţi, acum suntem peste 400, iar odată cu o altă nouă achiziţie, am ajuns să avem o echipă de aproape 600 de angajaţi“.
Compania QuEST Global oferă soluţii de sofware mecanic, electric şi electronic, soluţii integrate, inginerie de producţie şi soluţii de transformare a lanţului de aprovizionare pe parcursul întregului ciclu de viaţă, din punct de vedere al ingineriei. Achiziţia IT Six de către QuEST Global va aduce mari oportunităţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Persoane de contact:
Mihai Costescu: [email protected]
Hemlata K Varlani: [email protected]

Galerie foto


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 25 aprilie 2019

Actualitate

» Parlamentul European lansează un videoclip de promovare a participării la vot
» Pompierii gorjeni au donat alimente pentru două familii sărace, cu 11 copii
» Gorj: 20 de percheziții la comercianții de carne
» Cum se va desfăşura activitatea de colectare a deşeurilor
» Craiova: Razie printre comercianţii d produse de panificaţie
» Incendiu în fostul Teatru de Păpuşi
» Dolj: Prins băut şi fără permis la volan
» Craiova: Pentru că nu au respectat culoarea semaforului, 14 şoferi au rămas fără permis
» Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenției de Încasare Fetești
» Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 declină competenţa către DNA în cazul jurnalistei ameninţată cu moartea de un cadru MAI
» Preşedinţia a anunţat oficial care sunt cele două întrebări pentru referendumul din 26 mai
» (GALERIE FOTO) Ministrul Transporturilor solicită demiterea şefului aeroportului Otopeni
» Amenzi uriașe în Sănătate. Dezbaterea publică a acestui proiect până în luna iunie
» O nouă explozie a fost auzită într-un oraş din apropierea capitalei din Sri Lanka
» Un copil de 11 ani, olimpic la matematică, mort după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara
» Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2
» Kim Jong-un şi Vladimir Putin, întâlnire în premieră la Vladivostok
» Patru răniţi, în urma unui carambol pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă. Circulaţia este deviată
» Reacţia Comisiei Europene după modificarea codurilor penale
» Daniel Barbu, fostul şef al AEP, urmărit penal de DNA în dosarul subvenţiilor de la PSD
» Modificarea Codurilor penale, adoptată

Interviu

» Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie: „Echilibrul din post trebuie să continue şi în afara lui“

Publireportaj

» We Love Retro îi aduce şi pe Captain Hollywood Project la Craiova
» IT – De la idee la business. Creare incubator de afaceri sectorial în domeniul Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor prin reabilitarea, extinderea și reconversia unui imobil neutilizat și dotarea acestuia cu active (corporale și necorporale)
» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Construire gradiniță în comuna Ghidici, judeţul Dolj”

Dolj

» Măsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul U Craiova 1948 Club Sportiv – SEPSI OSK Sf. Gheorghe
» Craiova: Un fals instructor auto, prins de poliţişti
» Razie a poliţiştilor doljeni în Vinerea Mare
» Tradiţii şi obiceiuri de Paşte în Dolj
» Preţuri mai mari în supermarketuri faţă de pieţe

Gorj

» Gorj: Bărbat reţinut pentru distrugere
» Gorj: Soţ şi soţie, agresaţi de un bărbat
» Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP, poposeşte în perioada 25 aprilie – 11 mai la Târgu-Jiu. Ateliere gratuite de educație financiară
» Gorj: Încă doi suspecţi anchetaţi în dosarul primarului din Vladimir
» Bal de Paşte la Polovragi
» Hora de Paşte de la Novaci, o tradiţie reînviată

Olt

» Jandarmii olteni asigură ordinea publică pe perioada Sărbătorilor Pascale şi Zilei Internaționale a Muncii

Vâlcea

» Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7

Sport

» Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a dezamăgit în primul joc cu Timișoara
» Bon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov
» Adrian Popescu: Trebuie să atacăm încontinuu
» Voleibaliştii luptă la Steaua
» Burcea: Voi fi pe bancă la Baia Mare!

Sanatate

» UNICEF a lansat o campanie globală de susținere a vaccinării

Magazin

» Ken Kercheval, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes din serialul „Dallas”, a murit
» Joia Mare din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri
» Câştigător de Oscar, actorul Al Pacino, împlineşte 79 de ani
» Cum se fierb corect ouăle de Paşte. Greşeala pe care o fac toate gospodinele
» Cum faci friptura de miel perfectă. Cât se ţine la cuptor ca să fie delicioasă şi de ce se unge cu grăsime şi unt timp de o oră
» Mistere din subteranele României

Top