17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajNoul BMW Seria 5 a fost prezentat în premieră la MHS Motors Craiova

Noul BMW Seria 5 a fost prezentat în premieră la MHS Motors Craiova

Eveniment de excepţie pentru piaţa auto din Craiova! MHS Motors, reprezentanţa din Craiova a Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, a prezentat în premieră în oraşul nostru noul BMW Seria 5, cel mai elegant şi cel mai vândut sedan din toate timpurile. Noul BMW Seria 5 este maşina care îmbină pefect performanţa, eleganţa şi sportivitatea. Lider de vânzări în Europa la clasa ei, noul BMW Seria 5 a surclasat orice competitor şi a devenit maşina pe care fiecare dintre noi şi-ar dori-o. Prezentarea noului model BMW a dat startul evenimentului Zilele Porţilor Deschise MHS Motors Craiova, care se desfăşoară în perioada 19-21 octombrie, la sediul reprezentanţei BMW din Craiova.
„Acest eveniment ne aduce un motiv de bucurie, dar totodată marchează şi o nouă etapă în dezvoltarea acestei locaţii“, a spus Gabriel Ciucă, manager MHS Motors Craiova.
Parte din Automobile Bavaria Group, ce reprezintă aproximativ 70% din piaţa auto BMW din România prin cei 12 dealeri la nivel naţional, MHS Motors Craiova este unul dintre dealerii auto locali în plină expansiune. „Este locaţia cu cea mai rapidă dezvoltare din grupul nostru şi acesta nu este puţin lucru, atâta timp cât suntem cel mai mare grup de dealeri din Europa Centrală şi de Est. MHS Motors Craiova înregistrează pentru al doilea an consecutiv cea mai mare creştere din punct de vedere al cifrei de afaceri la nivelul grupului nostru, iar din punct de vedere al vânzărilor, anul acesta reuşim să creştem pe plan local de trei ori mai mult decât segmentul Premium din zona Craiova“, a spus Olavy-Theodor Pecou, Aftersales Manager&Group Network Developement Director în cadrul Automobile Bavaria Group.
Clienţii care apelează la această reprezentanţă au ocazia nu doar să achiziţioneze un autoturism de lux, ci şi să interacţioneze cu una dintre cele mai profesioniste echipe de consultanţă în domeniu. „Anul acesta am dezvoltat servicii noi, avem şi oferte speciale de finanţare, datorită calităţii seviciilor noastre şi produselor pe care le comercializăm. Suntem singurul brand din România care oferă 24 de luni garanţie pentru produsele rulate pe care le comercializăm, iar asta ne face să ne diferenţiem de concurenţă“, a spus Lucian Vişan, Group used vehicle Director MHS Motors Craiova.
În Zilele Porţilor Deschise MHS Motors Craiova, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale BMW Service, preţuri promoţionale pentru vehicule rulate, test drive cu cele mai noi modele BMW, precum şi de multe alte surprize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS