16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCataracta și degenerescența maculară vă afectează vederea?

Cataracta și degenerescența maculară vă afectează vederea?


Cel mai simplu mod de a reface ochii afectați de cataractă, degenerescență maculară și retinopatie este consumul zilnic de luteină și zeaxantină.
Luteina joacă un rol important în menţinerea unei vederi sănătoase, pentru că este pigmentul principal care se găseşte în zona de sensibilitate vizuală maximă. Pe măsură ce îmbatrânim, celule cu pigment retinal devin mai puţin eficiente, retina se degenerează şi vederea centrală se pierde treptat. Acest proces este cunoscut ca degenerescența maculară legată de vărstă (DMLV). Totodată numeroase studii au aratat ca un nivel ridicat de luteină scade riscul de dezvoltare a cataractei.
Zeaxantina are rol de anti-îmbătrânire pentru ochi și stimulează celulele creierului și memoria. Folosind un produs cu doză mare de luteină și zeaxantină scade riscul degenerescenței maculare, cauza principală a orbirii vârstnicilor.
Gold Lutein este singurul produs de pe piață cu 22 mg de Luteină si 2.2 mg de Zeaxantină încapsulate  cu tehnologia inovatoare a capsulelor lichide Liquid Flow Caps care asigură o absorbție rapidă în organism.

Cum ne ajută Gold Lutein:
-contribuie la menținerea unei vederi sănătoase
-protejează structurile interne ale ochilor: retina, cristalinul
-ajută la menținerea acuitații vizuale optime
-protejează împotriva apariției DMLV (degenerescentă maculară legată de varstă), retinopatie diabetică, cataractă senilă
-protejează structurile oculare de factorii nocivi: lumina solară intensă, mediu toxic (fum, praf)
-asigură aportul necesar de luteină și zeaxantină pentru o bună nutriție oculară

Mărturiile clienților noștri:
La 62 de ani am făcut o operație de cataractă la ambii ochi. La ceva timp după operație am constatat că în câmpul vizual al ochiului drept văd o gramadă de puncte negre. Medicul care m-a operat mi-a spus că acestea sunt flocoane și că apar din cauza îmbătrânirii. La început erau doar cateva puncte, dar nu le băgam în seamă, în timp au început să apara tot mai multe și devenise extrem de suparator. Am vazut reclama la Gold Lutein și m-am hotarat să încerc și eu acest produs. Am început să iau cate o capsulă în fiecare zi iar rezultatele au început să apară treptat. Dupa aproximativ 8 – 9 săptămâni mi-au disparut aproape toate punctele negre și vad mult mai bine decât înainte.
Cojocaru Ilie, Iași

Am 57 ani și am purtat ochelari timp de aproximativ 20 de ani. Sunt juristă și petrec mult timp citind documente peste documente in fiecare zi. In ciuda faptului ca am ochelari noi, aveam probleme concentrându-mă pe cuvinte sau litere specifice. Cred că acest lucru apare din cauza deficiențelor în vederea la departare a unui ochi, și la apropiere a celuilalt ochi.
Conducerea pe timp de noapte a fost, de asemenea, o problemă pentru că eram afectată de lumina farurilor.
După ce am luat Gold Lutein timp de aproximativ două săptămâni, am simțit primele rezultate în timp ce conduceam spre casă, după lăsarea întunericului, moment în care am fost uimită că nu mă mai deranjau deloc farurile celorlalte mașini. Tot de când folosesc Gold Lutein am observat că acum pot să citesc mai bine și că ochii mei se pot concentra acum pe litere individuale. Sunt fericită cu acest produs și voi continua să-l folosesc.
Bondea Marcela, Ploiești

Întotdeauna am avut o vedere excepțională, dar o dată cu înaintarea în vârstă am observat că au aparut probleme ale vederii. După ce am văzut o reclamă, m-am decis să încep să iau Gold Lutein, un supliment cu luteină. Am vrut un supliment care să conțină cel puțin 20 mg de luteină, la un preț rezonabil. Într-un timp forte scurt, vederea mea s-a îmbunătățit. Nu pot spune că imbunătățirea este datorată exclusiv luteinei, pentru că am renunțat, de asemenea, la consumul sucurilor carbogazoase, după ce am aflat că conținutul acestora de aspartam este daunător pentru ochi. În plus, pe langă luteină, Gold Lutein conține și zeaxantină care ajută foarte mult. Așadar, știu că vederea mea continuă să se imbunătațească și voi continua să folosesc acest produs. Vă mulțumesc.
Gheorghe Ispas, Oradea

Comandați acum Gold Lutein la tel: 0784. 17.24.17 sau pe www.darmaplant.ro Prețul fiind de 74 lei pentru 1 lună de tratament (30 capsule) sau 222lei 169lei pentru 3 luni. Transportul este gratuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS