3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRemediu revoluționar pentru afecțiunile prostatei

Remediu revoluționar pentru afecțiunile prostatei

Adenomul de prostată este o afecțiune frecventă a bărbaților, întâlnită într-un procent de 10 % la bărbații în jurul vârstei de 40 de ani, de aproximativ 50% la bărbașii în jurul vârstei de 60 de ani și de aproximativ 88% la bărbații de peste 80 de ani.

Cu trecerea anilor, scade producția de testosteron și crește producția de dihidrotestosteron. Dihidrotestosteronul este un produs toxic care se formează din testosteron și este unul dintre factorii principali care determină apariția adenomului de prostată caracterizat prin creșterea în volum a prostatei iar ca și structură prostata devine mai dură și mai puțin elastică.
Bărbații constată o reducere a intensității fluxului urinar, urinarea devine mai dificilă, apare senzația de urinare din ce în ce mai des pe timpul nopții. Datorită retenției de urină pot apărea infecțiile urinare repetate, ce pot duce la insuficiență renală și deteriorarea rinichilor. Simptomele aceastea nu se regăsesc la toți barbații, unii dintre ei pot avea dureri severe la nivelul abdomenului inferior și în urma investigațiilor se constată existența adenomului de prostată.

Cele mai frecvente simptome ale adenomului de prostata (HPB):

Un flux slab de urină
·Imposibilitatea de a urina: unii bărbați constată că nu pot urina deși își simt vezica urinară plină
·urinare frecventă: nu numai în timpul zilei dar și pe timp de noapte. Urinarea frecventă pe timp de noapte poate fi unul din semnele adenomului de prostată
·nevoia bruscă de a urina: dificultatea de a se abține
·dureri: sub formă de arsuri în timpul urinării
·dificultatea de a urina complet: mulți bărbați simt că mai au de urinat, chiar după ce au terminat. Pe termen lung este afectată funcția renală și chiar viața sexuală, prostata producând 25-30% din lichidul seminal

Fiecare ingredient are un rol important pentru refacerea prostatei:

Principala substanță activă din produs este extractul de palmier pitic. Acesta are rolul de a îmbunătăți rata la care urina se scurge din vezica urinară, reducând nevoia bruscă de a urina și dificultatea de a urina complet, reduce frecvența urinării nocturne și determină micșorarea în volum a prostatei și reducerea simptomelor.
Studiile clinice au aratat că administrarea a 320 mg pe zi de extract de palmier pitic (exact cantitatea conținută de Prostatan) a redus semnificativ simptomele legate de un flux urinar greoi iar urinatul nocturn a fost mult mai rar.
Extractul de semințe de dovleac ajută la o mai bună funcționare a rinichilor, are efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate, ameliorează incontinența urinară, reface elasticitatea prostatei, fiind eficient în creșterea potenței la bărbați.
Extractul de urzică are efecte benefice în tratamentul simptomelor infecțiilor urinare joase: durere sau arsuri la urinare, nevoia de a urina frecvent și eliminarea unei cantități mici de urină, la bărbații cu adenom de prostata. Are rol diuretic și crește fluxul de urină.
Licopenul este un antioxidant foarte puternic care are rol de protecție împotriva adenomului de prostată. Iar zincul are rol important în prevenirea hipertrofiei de prostată, participă la funcționarea normală a prostatei și reglează nivelul de testosteron din sânge.

Efectul Prostatan:

După aproximativ 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului cu Prostatan, urinatul din timpul nopții se reduce considerabil iar astfel va puteți odihni mai bine în timpul nopții. După aproximativ 4-6 săptămâni crește presiunea jetului urinar, urinatul devine mai ușor și durerile din timpul urinării dispar. După 3-6 luni de tratament se reduce aproape total nevoia bruscă de a urina, pe timpul nopții nu mai este nevoie să mergeți atât de des la toaletă și majoritatea bărbaților pot avea o viață sexuală normală din nou.

Care sunt beneficiile acestui produs?
-Menține sănătatea și buna funcționare a prostatei
-Contribuie la reducerea în volum a prostatei până la revenirea acesteia la normal
-Reduce semnificativ frecvența urinărilor nocturne
-Reduce semnificativ dificultatea de a urina complet
-Elimina senzația de usturime

„Toate problemele de prostată mi-au dispărut”
„În ultimii ani am observat că jetul la urinare este tot mai slab și că sunt nevoit să urinez mai des decât înainte. Eram nevoit să am mare atenție când urinez pentru a nu murdări peste tot. Am mers la doctorul de familie, și acesta mi-a dat o trimitere către un doctor urolog. După câteva investigații mi-a spus că prostata este mărită și că aceasta blochează parțial uretra. M-am hotărât să încerc prima dată cu niște tratamente naturale. La recomandarea unui terapeut am început să consum mai mult ulei de dovleac și în paralel să iau Prostatan. După aproximativ 2 luni, jetul a devenit mult mai puternic și am început să urinez mai rar. După alte două luni pot spune că toate problemele de prostată mi-au dispărut. Mă bucur că sunt din nou sănătos.” (Mihălțan Teodor, 64 ani, Bistrița)
„Gata cu urinatul pe timpul nopții, prostata mea a revenit la normal”
„Mă numesc Ion Andriescu și de vreo 6-7 ani mă confrunt cu probleme ale prostatei. Deranjul cel mai mare era că trebuia să merg de 5-6 ori pe noapte să urinez și de multe ori nici nu mai aveam ce, era doar acea senzație neplăcută că trebuia să urinez. De fiecare dată când mergeam la țară la 170 km de Brașov trebuia să ne oprim de cel puțin 4 – 5 ori ca să urinez câțiva stropi. Ce să vă zic, era un adevărat calvar. Când am făcut analizele, doctorul urolog mi-a spus că am adenom de prostată. Anul trecut am făcut și o infecție urinară, mi s-a umflat un testicul de nici nu mă mai putea atinge de pantalon și durerea radia în sus pe canalele de la hernie. Am văzut o reclamă într-un ziar, și m-am hotărât să încerc și eu produsul Prostatan. Am început să iau 2 capsule în fiecare zi și în 3-4 săptămâni lucrurile au început să se schimbe. Noaptea mă trezeam mai rar și parcă simțeam că mi se golește toată vezica. Acum, am două luni și jumătate de tratament și e mult mai bine. Mai merg o dată pe la 2 noaptea și încă o dată dimineața când mă trezesc. Sunt foarte mulțumit de acest tratament, o să-l urmez cel puțin 6 luni.” (Ion Andriescu, 59 ani, Brașov)
Comandați acum Prostatan la tel: 0784.17.24.17 sau pe www.prostatan.ro, prețul fiind de 74 lei pentru o lună de tratament sau 169 lei pentru 3 luni. Transportul este gratuit. Produsul este disponibil în magazinele naturiste și unele farmacii. pentru 3 luni de tratament (24% reducere _i transport gratuit).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS