21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajNitela a inaugurat un centru logistic la Slatina

Nitela a inaugurat un centru logistic la Slatina

Având o mare experienţă pe piaţa din Oltenia şi nu numai, firma Nitela Impex SRL îşi doreşte să vină permanent în sprijinul clienţilor săi şi face paşi importanţi spre dezvoltare. Cel mai mare distribuitor din zona Olteniei continuă procesul de extindere, iar sâmbătă a inaugurat un centru logistic la Slatina. Construcţia este una foarte modernă, utilată la noile standarde internaţionale de logistică, respectând şi noile norme ISU. Depozitul a fost construit de la zero pe un teren de aproximativ 24.000 mp proprietate Nitela şi are o suprafaţă de 4.000 mp, precum şi birouri. Acest nou depozit deserveşte logistic activitatea unui departament cu 20 de agenţi de vânzări, urmând să fie dezvoltat şi canalul de operator logistic pentru Pallex şi Coca Cola. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere dată în cinstea întregii echipe, care zilnic reuşeşte să facă faţă provocărilor din Oltenia şi care a contribuit la performanţele la care a ajuns astăzi Nitela. În prezent, businessul de distribuţie se desfăşoară la nivel regional, în judeţele Dolj, Olt şi Mehedinţi, prin filialele din Craiova, Slatina şi Drobeta Turnu Severin, având o capacitate logistică de peste 14.000 mp, iar echipa de vânzări este formată din 12 divizii coordonate de 16 manageri cu experienţă în domeniul distribuţiei.
„Inaugurarea centrului logistic de la Slatina a fost un prilej de întâlnire pentru toţi angajaţii Nitela Impex, după un an 2017 în care am făcut faţă cu eforturi mari crizei de personal din zona Olteniei. Am ţinut să îi evidenţiem şi să îi premiem pe colegii care au performat în cadrul celor trei filiale pe care Nitela le are în Oltenia. Am apreciat împreună cu toţi colegii echipa de patru fete cu deficienţe de auz şi vorbire care, din angajaţi sortatori temporar, au devenit definitivi datorită implicării şi integrării în echipa logistică. Alături de echipa Nitela am avut şi reprezentaţii celor mai importanţi furnizori şi parteneri, cărora le mulţumim pentru colaborare“, a spus George Piţigoi, director dezvoltare Nitela Impex SRL.
Sound-ul petrecerii a fost asigurat de formaţia OLD SCHOOL, iar punctul culminant a fost un MEGA KARAOKE, la care au luat parte aproximativ 200 de persoane. MC-ul acestui eveniment a fost Felix Sava. Tot începând de sâmbătă, cel mai mare distribuitor din zona Olteniei a lansat o nouă imagine a identităţii sale, un copac care reprezintă direcţiile Nitela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS