17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXPO VIN OLTENIA

Expo Vin Oltenia se anunţă ca fiind cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat industriei vinului şi echipamentelor specifice.
Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în perioada 13-15 octombrie 2017, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.
Se adresează producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de vinuri, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru băuturi, echipamente şi tehnologii pentru industria băuturilor, reviste şi bloguri de specialitate.
Programul târgului este foarte atractiv, vizitatorii putând participa la  degustări şi prezentări profesioniste de vinuri, cursuri susţinute de specialiştii în domeniu, demonstraţii de artă culinară, concursuri cu premii.

Asociaţia Blogerilor Olteni şi dictionarculinar.ro vor organiza în cadrul evenimentului „Brânzeturi cum se cuVin“ asocieri culinare între vinuri şi brânzeturi. Brânzeturile rafinate se vor combina cu vinurile olteneşti, dar şi cu cele din alte zone viticole ale României.
Publicaţii din domeniu vor susţine în cadrul evenimentului o conferinţă pe tema comunicării şi promovării vinului, la care vor fi invitaţi să participe reprezentanţi ai producătorilor, manageri de vânzări, somelieri, blogeri şi jurnalişti de vin.
Atmosfera de voie bună va fi întreţinută de interpreţi şi  ansambluri folclorice din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncţional.
Pentru vizitatori va fi amenajată o zonă de food, unde se vor servi bunătăţi din bucătăria tradiţional românească stropite din belşug cu diverse soiuri de vin de la producătorii expozanţi din regiunea Olteniei.
Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din cartierele oraşului către Expo Vin Oltenia.

Se estimează un număr de 8.000 de vizitatori care, pe lângă Expo Vin Oltenia, vor putea vizita Agro Oltenia, târg destinat agriculturii şi industriei alimentare şi Târgul de Comerţ al Olteniei, ce se vor desfăşura concomitent  în Centrul Multifuncţional.
Evenimentul va fi puternic mediatizat atât în presa locală, cât şi în cea centrală. Vor exista panotaje stradale ce vor anunţa evenimentul în toate judeţele Olteniei. Patru radiouri vor difuza spoturi publicitare şi vor avea emisiuni dedicate evenimentului.
Nu în ultimul rând, evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune şi în mediul on-line.

Organizatoarea Expo Vin Oltenia este firma PS Multiservices SRL, cea care organizează cele mai mari evenimente expoziţionale din Oltenia: Târgul de Comerţ al Olteniei şi Târgul de Turism al Olteniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS