21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFirma Auto Gedal aduce soluții complete pentru remorcare pe piața din Oltenia

Firma Auto Gedal aduce soluții complete pentru remorcare pe piața din Oltenia

Soluții complete de remorcare, oferite în manieră modernă de o companie dinamică și deschisă. Acesta este conceptul ce definește Auto Gedal, care, prin Centrul de Remorci Oltenia, este primul magazin din Oltenia orientat spre domeniul remorcării. Pe lângă un showroom propriu, situat pe strada Izvoru Rece, nr. 93 A, Auto Gedal pune la dispoziție un site accesibil, care vine cu posibilitatea de a comanda online. Mai mult, transportul este gratuit, iar firma are și o politică de retur a produsului în 15 zile. „Suntem o companie care pune preț pe flexibilitate, de aceea am ales atât spațiul online, pentru clienții grăbiți, care nu vor să mai irosească timp pentru a se deplasa în magazine, cât și spațiul fizic, pentru cei care își doresc să aibă un contact direct cu produsele comercializate de noi“, spun reprezentanții firmei.
Centrul de Remorci Oltenia comercializează o gamă largă de remorci auto, care ajunge la peste 50 de modele, piese și accesorii, cârlige de remorcare pentru orice marcă auto, iar prețurile sunt cât se poate de accesibile. În plus, pentru clienții care au nevoie doar temporar de o remorcă, firma a gândit și o opțiune de închiriere.
Toate produsele sunt prevăzute cu o garanție de 24 de luni și, unde este necesar, produsele sunt omologate. „Punem accent pe siguranță și seriozitate pentru că este important să avem clienți care nu pleacă de la noi cu ezitări și nedumeriri. Și, pentru ca totul să fie în ordine, oferim consultanță gratuită oricărui client care o solicită și oferim tot suportul necesar pentru ca produsele să fie montate perfect“.
Compania Auto Gedal are o experiență de aproape șapte ani pe piața auto și este o societate cu capital 100% românesc. Misiunea sa este, conform managerilor, de a mulțumi clienții și de a-i determina să revină. „Cum ne-am propus să facem acest lucru? Punem accentul pe procesul de cumpărare, atât în mediul online, cât și la showroom. Vrem ca totul să fie simplu, direct și eficient“.
Puteți contacta Auto Gedal telefonic, la numărul 0745.805.990, prin e-mail: [email protected] sau puteți vizita site-ul www.auto-hak.ro și pagina de Facebook Auto Gedal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS