13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTe dor articulațiile și nu știi ce să mai faci?

Te dor articulațiile și nu știi ce să mai faci?


Te dor articulațiile și nu știi ce să mai faci?

Următoarele persoane au gasit soluția:

„Soțul meu avea lipsă de colagen la genunchi și i s-a spus că are nevoie de proteză. Nu putea să urce, să îndoaie genunchii, nu se simțea deloc confortabil când își mișca picioarele, se simțea foarte rău de la aceste dureri. Eu am aflat de la televizor despre Genacol și l-am comandat. A urmat o lună de tratament și după, a întrerupt, deși i-am spus să urmeze mai multe luni. În toamnă genunchii i s-au umflat și atunci a reluat cu Genacol. Din octombrie a luat încontinuu tratamentul, a făcut șase luni cu trei capsule pe zi, genunchii i s-au dezumflat și acum, chiar dacă nu îl mai doare, ține tratamentul de întreținere cu două capsule pe zi. Soțul meu este foarte mulțumit. Am spus colegilor mei despre Genacol și la cumnata mea care era propusă la proteză și era în Germania pentru operație. Și ei și-au comandat Genacol și se simt foarte bine cu articulațiile“, Negrea Ileana.

„Înainte de Genacol nu aveam mobilitate foarte bună, aveam și niște junghiuri groaznice la genunchi, simțeam și o căldură, iar când coboram scările, genunchii mă dureau foarte tare. Încă din timpul tratamentului am început să simt că pot să umblu mai ușor, că pot să cobor scările fără să mai am dureri, că pot să mă plimb prin casă mult mai ușor și fără dureri. Am scăpat de toate durerile cu Genacol!“, Sintoma Virginia, 75 ani, Aiud.

„Am fost diagnosticată cu gonartroză bilaterală acum 6 ani și mi s-a recomandat să pun proteză. Eram înțepenită, nu puteam face un pas, am ajuns să stau mai mult în pat, iar atunci când ieșeam, chiar și pe distanțe mici, eram nevoită să iau taxiul. Mama mi-a facut cadou Genacol. După o cură de trei luni cu Genacol, făcută acum mai bine de un an, timp în care nu am mai avut adureri, am ajuns să alerg prin casă. Efectele le-am simțit după cateva săptămâni. E nemaipomenit! Este singurul produs pe care mă pot baza“, Corciac Natalia, 42 de ani, Deva.

„Genacolul este foarte bun pentru mine, îl folosesc deja de opt luni. Am luat alt produs înainte, dar după 2 luni de utilizare, mi s-a blocat genunchiul, am avut puseuri de durere și a trebuit în final să merg la urgență, primind astfel diagnosticul de artroză. A trebuit să fac o injecție cu acid hialuronic, foarte scumpă, ca să pot folosi genunchiul. Am rămas cu probleme, pocnituri, toată patologia genunchiului artrozic, și probleme cu mersul. Deși am avut reticențe înainte de a încerca Genacol, rezultatele persoanelor ce au încercat produsul m-au convins totuși să îl încerc, am luat primele două flacoane din farmacie, vara trecută, și după aceea l-am comandat de pe internet. Continui să comand pentru că genunchiul meu este foarte bine, nu îmi mai pocnește, pot să-l îndoi, să fac orice mișcare cu el. Sunt foarte mulțumită de el“, Pana Emilia, Aiud.

„Genacolul a fost minunea mea. Am gonatroză și coxartroză și de când am luat Genacol nu mai am dureri. Eu locuiesc la periferia orașului și trebuia să merg în centru la farmacie pentru a-mi lua medicamente, dar nu mă puteam deplasa cu durerile pe care le aveam la genunchi și șolduri. Am mai făcut și alte tratamente înainte, pe termen lung, dar nu am avut rezultate așa cum am avut de la Genacol. După șase luni de tratament am oprit Genacol și nu am mai avut probleme, durerile nu au revenit. La celelalte tratamente când opream, începeau și durerile. Mult mai ușor mă deplasez acum și vă doresc mult succes cu aceste produse care fac mult bine!“, Sandu Gerogeta, Călărași.

Genacol® este recomandat pentru:
– Eliminarea durerilor articulare (genunchi, spate, şolduri, încheieturi..)
– Artroze, artrită, osteoartrită, afecțiuni reumatice, osteoporoză
– Regenerarea și întreținerea cartilajului și oaselor
– Creșterea tonusului muscular
– Îmbunătățirea calității somnului
– Ajută la o recuperare mai rapidă după accidente sau fracturi
– Creșterea mobilității și flexibilității articulare

Folosiți acum Genacol și puteți scăpa și dumneavoastră de durerile articulare! Mai multe informații găsiti pe www.genacol.ro

Comandați acum Genacol® la tel: 0784.17.24.17 prețul fiind de 139 de lei pentru o lună de tratament (90 capsule) sau 318 lei pentru trei luni. Transportul este gratuit. Produsul este disponibil în magazinele naturiste și în unele farmacii (Sensiblu, HelpNet, Tei, Polisano)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS