7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajŞcoala Postliceală Sanitară EDUNET, o şcoală recunoscută la nivelul comunităţii

Şcoala Postliceală Sanitară EDUNET, o şcoală recunoscută la nivelul comunităţii

Pornind de la realitatea că, în prezent, sistemul sanitar din România are nevoie de profesionişti, Şcoala Postliceală Sanitară EDUNET şi-a asumat misiunea de a forma de oameni de înaltă calificare în domeniul sănătate şi asistenţă pedagogică. Graţie unui corp profesoral de excepţie şi a unor dotări la cele mai ridicate standarde, elevii şcolii ştiu că pot dobândi competențe aliniate la standarde europene, şi, mai mult, vor fi capabili să se integreze pe piaţa naţională şi internaţională a muncii.
În acest sens, Şcoala Sanitară EDUNET asigură formarea elevilor în unităţi medicale din Europa şi familiarizarea lor cu sistemele de sănătate din Europa. Din 2014 şi până acum, în fiecare an elevii şcolii au participat la stagii de pregătire în Italia la Spitalul „Antonio Cardarella“, Campobasso şi la Spitalul „Fondazzione Padre Alberto Mileto“ din Vaso. Şcoala EDUNET deţine Carta Europeană VET, astfel că se asigură finanţarea şi în următorii ani a unor stagii de practică în Europa pentru 60 de elevi în fiecare an. Aceste stagii sunt extrem de importante, pentru că ele asigură punerea în practică a cunoștințelor asimilate la cursuri şi le oferă absolvenţilor o perspectivă de angajare la o instituţie din Occident. De aceea, Şcoala Sanitară EDUNET dezvoltă competenţele lingvistice ale elevilor, oferind cursuri gratuite de limbă germană, pentru ca absolvenţii să se poată angaja în unităţi sanitare din Germania. Mai mult, Şcoala Sanitară EDUNET oferă elevilor oportunitatea unor calificări complementare profesiei de asistent, prin cursuri de calificare în profesia de maseur şi îngrijirea persoanelor vâstnice.
Cei care doresc să afle mai multe informații pot accesa site-urile:
scoalasanitaraedunetcraiova.ro
scoalasanitarabailesti.wordpress.com
sau ne pot găsi pe facebook la adresele:
facebook.com/postlicealaedunet
facebook.com/ScoalaEdunet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS