14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPrima ediție AGRO OLTENIA la Craiova

Prima ediție AGRO OLTENIA la Craiova

Eveniment ce se va desfăşura la Craiova pe parcursul a trei zile în perioada 13-15 octombrie 2017 în incinta Centrului Multifuncţional.

Târgul AGRO OLTENIA doreşte să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii şi industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare.
Maşini, tractoare şi utilaje agricole performante, produse dedicate creşterii animalelor şi păsărilor de fermă, pomiculturii şi legumiculturii vor fi prezentate de către expozanţi.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli, cât şi microfermelor, gospodăriilor ţărăneşti active, producătorilor de produse alimentare tradiţionale şi ţărăneşti, entităţilor nonagricole din mediul rural, precum şi agricultorilor pasionaţi.
Pe lângă firmele de pe piaţă din România şi-au anunţat prezenţa la târg firme de profil din Bulgaria, Serbia, Spania, Italia, Ungaria şi Israel.

În cadrul evenimentului va avea loc o expoziţie de animale şi păsări de rasă, dar şi prezentarea unor soiuri româneşti de măr şi căpşuni.
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada târgului, premii, tombole şi vouchere de reduceri.
Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe şi seminarii, prezentări şi demonstraţii dedicate în special vizitatorilor specialişti. Vor fi organizate simpozioane privind valoarea nutrițională şi economică a căpşunului, precum şi valoarea nutrițională şi economică a zmeurului/murului/afinului/coacăzului şi altor fructe de pădure.
Nu în ultimul rând, cei prezenţi vor putea afla arta cultivării ciupercilor Pleurotus, Champignon şi Shiitake (ciupercă parfumată) ca afacere sau hobby.
În parcarea din faţa Centrului Multifuncţional vor fi instalate țase corturi de mari dimensiuni în suprafaţă totală de 1.300 mp, în care vom regăsi expozanţii prezenţi la târg.
Atmosfera de voie bună va fi întreţinută de interpreţi şi ansambluri folclorice celebre din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncţional.

Pentru vizitatori va fi amenajată o zonă de food, unde se vor servi bunătăţi din bucătăria tradiţională românească, stropite din belşug cu diverse soiuri de vin de la producători expozanţi din regiunea Olteniei.
Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din principalele cartiere ale oraşului către AGRO OLTENIA.

Pentru mai multe detalii ne găsiţi şi pe facebook AGRO Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS