DJ/MC Edi Nicola, un showman pentru evenimente de succes

AutoriNotați-vă în agendă site-ul www.edinicola.ro pentru momentele în care veți avea nevoie de un DJ cu experiență, care să poată asigura și echipamente profesionale de sunet și lumini, dar și de un MC, un prezentator carismatic, gazdă ideală pentru evenimentele dumneavoastră.
Tot pe site-ul amintit mai sus găsiți detaliat și portofoliul impresionant al lui Edi Nicola, care include colaborările avute pe parcursul activității sale de DJ/MC, ca speaker și om de divertisment, o carieră care se apropie de două decenii.
Edi Nicola a prezentat festivitățile dedicate zilelor oficiale ale mai multor orașe din țară, precum Craiova, Slatina sau Severin, fastuoase petreceri de anul nou din piețe publice, a „oficializat“ inaugurarea de noi mall-uri sau lansări de produs și campanii pentru branduri sau agenții de publicitate importante, la nivel național. A asigurat muzica pentru zeci de aniversări, majorate, nunți sau petreceri private, fiind în prezent unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniul său.
Șansele ca vocea lui Edi să vă sune cunoscut sunt mari, el fiind ani de-a rândul crainicul legendarei arene „Ion Oblemenco“ și realizator de emisiuni muzicale în FM, la Radio Sud, de mai bine de 17 ani.
Dacă în 1999 realiza „Febra de sâmbătă seara“, frecvenței 97.4 FM i-a rămas fidel până în prezent, în fiecare marți seară realizând emisiunea „Două ore cu Edi Nicola“, pe tronsonul orar 18.00 – 20.00.
Experiența, dar și lejeritatea cu care se adresează auditoriului îl recomandă ca fiind și o alegere excelentă pentru înregistrări audio profesionale de voiceover și spoturi radio publicitare.
Pe lângă capacitatea de a capta și menține atenția publicului, prin prezența dinamică și energia specifică omului de divertisment, Edi Nicola reușește de fiecare dată să transforme evenimentele, fie ele publice sau private, într-unele de succes.

Contact:
0745.939.116
www.edinicola.ro
[email protected]
facebook.com/DjEdiNicola


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 25 martie 2019

Actualitate

» Renunţarea la schimbarea orei de vară şi protecţia drepturiloe de autor în mediul online, în prim-planul agendei noii sesiuni a PE
» Dăncilă revine, la câteva ore, asupra anunţului privind mutarea ambasadei din Israel. „Este o opinie personală”. Premierul recunoaşte şi autoritatea lui Iohannis

Publireportaj

» Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Dezvoltarea firmei Saben Auto 1957 SRL prin achiziția de utilaje”, smis 110925
» Importanța tratării lemnului împotriva incediilor, a insectelor și a ciupercilor dăunătoare
» Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Modernizarea Link Point SRL prin achiziția de echipamente tehnologice performante”, smis 103809
» Cea mai mare petrecere retro din România, găzduită de Sala Polivalentă
» Centrul Medical Phoenix, medici şi servicii de 10

Dolj

» Se opreşte apa în mare parte din cartierul Brazda lui Novac
» (Galerie foto) Craiovenii prinşi că aruncau gunoaie pe jos, puşi de Poliţia Locală să măture
» (Galerie Foto) Gardul bordurat, înlocuit cu gardul ornamental
» (Galerie Foto) Razie de proporţii pe şoselele şi în barurile din Dolj
» (Galerie Foto) Mormântul lui Cristi Neamţu, împroşcat cu noroi
» (Video) (Galerie Foto) Copilărie distrusă de sărăcie
» (Galerie Foto) Cum își înfrumusețează craiovenii grădinile
» Întreruperi energie electrică

Gorj

» Gorj: Drumarii au găsit din nou gunoi pe marginea DN 67 C, în Rânca
» Gorj: Grevă japoneză la Cariera Lupoaia
» 13.000 de mineri şi energeticieni vor primi vouchere de vacanţă şi prime
» Se caută un nou şef pentru Inspectoratul Școlar Judeţean Gorj

Sport

» Au trecut cu bine de Dinamo
» Pandurii au spart gheaţa
» Tineretul joacă azi cu Danemarca

Bani & Afaceri

» Cum ar putea distruge o directivă UE micii transportatori

Sanatate

» Cum ne ferim de alergiile de primăvară

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top