24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDJ/MC Edi Nicola, un showman pentru evenimente de succes

DJ/MC Edi Nicola, un showman pentru evenimente de succes


Notați-vă în agendă site-ul www.edinicola.ro pentru momentele în care veți avea nevoie de un DJ cu experiență, care să poată asigura și echipamente profesionale de sunet și lumini, dar și de un MC, un prezentator carismatic, gazdă ideală pentru evenimentele dumneavoastră.
Tot pe site-ul amintit mai sus găsiți detaliat și portofoliul impresionant al lui Edi Nicola, care include colaborările avute pe parcursul activității sale de DJ/MC, ca speaker și om de divertisment, o carieră care se apropie de două decenii.
Edi Nicola a prezentat festivitățile dedicate zilelor oficiale ale mai multor orașe din țară, precum Craiova, Slatina sau Severin, fastuoase petreceri de anul nou din piețe publice, a „oficializat“ inaugurarea de noi mall-uri sau lansări de produs și campanii pentru branduri sau agenții de publicitate importante, la nivel național. A asigurat muzica pentru zeci de aniversări, majorate, nunți sau petreceri private, fiind în prezent unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniul său.
Șansele ca vocea lui Edi să vă sune cunoscut sunt mari, el fiind ani de-a rândul crainicul legendarei arene „Ion Oblemenco“ și realizator de emisiuni muzicale în FM, la Radio Sud, de mai bine de 17 ani.
Dacă în 1999 realiza „Febra de sâmbătă seara“, frecvenței 97.4 FM i-a rămas fidel până în prezent, în fiecare marți seară realizând emisiunea „Două ore cu Edi Nicola“, pe tronsonul orar 18.00 – 20.00.
Experiența, dar și lejeritatea cu care se adresează auditoriului îl recomandă ca fiind și o alegere excelentă pentru înregistrări audio profesionale de voiceover și spoturi radio publicitare.
Pe lângă capacitatea de a capta și menține atenția publicului, prin prezența dinamică și energia specifică omului de divertisment, Edi Nicola reușește de fiecare dată să transforme evenimentele, fie ele publice sau private, într-unele de succes.

Contact:
0745.939.116
www.edinicola.ro
[email protected]
facebook.com/DjEdiNicola

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS