14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLicitaţia.ro a monitorizat în lunile aprilie-mai-iunie 36.388 de licitaţii

Licitaţia.ro a monitorizat în lunile aprilie-mai-iunie 36.388 de licitaţii

În perioada aprilie-iunie, LICITATIA.RO a monitorizat peste 36.388 de licitaţii publice.

Din domeniul CONSTRUCŢII ŞI REPARAŢII în total au fost monitorizate 4738 licitaţii. Din judeţul Dolj au fost monitorizate 101 de licitaţii, iar licitaţia cu cea mai mare valoare a fost publicată cu titlul: Reabilitare şi consolidare corp central Colegiul Naţional Carol I şi Opera Româna Craiova. Contractul a prevăzut lucrări de execuție și PT. Organizatorul acestei licitații este
Primăria Municipiul Craiova, iar valoarea estimată: a contractului este 27.284.744,15 lei + TVA
Data licitaţiei este în 4 septembrie 2017.

Domeniul IT&C a avut în aceste 3 luni 3543 de licitaţii monitorizate. Din judeţul Dolj au fost monitorizate 157 de licitaţii, iar cea mare mare valoare înregistrata a avut-o următoarea achiziţie publică: Lucrări de reclablare reţea de date la sediul AJOFM Dolj. Organizatorul licitației este Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, iar valoarea estimată este de 13.500 lei fără TVA. Licitația se va desfășura în 24 iulie.

Din domeniul SĂNĂTATE au fost monitorizate 3069 de licitaţii. Din judeţul Dolj au fost monitorizate 32 de achiziţii publice, licitaţia cu cea mai mare valoare fiind cea publicată în scopul semnării acordului cadru în vederea achiziției de mobilier medical. Aceasta este derulată de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova și are o valoare estimată la 20.907.410  lei, fără TVA.

După aceste trei domenii, topul este completat de sectoarele auto și instalații sanitare, apă și gaz.
Abonează-te acum la LICITAŢIA.RO şi noi te tinem la curent cu tot ce se intamplă nou pe piaţa achiziţiilor publice.
Monitorizăm peste 1.000 de surse precum: SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Română de Mărfuri, Licitaţiile cu Fonduri Europene, Presa Natională, paginile web ale primăriilor şi instituţiilor publice, TED, Licitaţii Private, etc, şi trimitem alerte cu licitaţiile atent selectate pe domenii de activitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS