17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȘemineul sau cel mai modern obiect de decor

Șemineul sau cel mai modern obiect de decor

Cele mai importante elemenete în realizarea unui interior de succes sunt obiectele care vor înnobila camera sau alegerea culorilor și a modului cum sunt aranjate. În cazul în care sunt alese în mod eronat acestea au capacitatea de a creea efecte negative. De aceea e important să apelăm la specialiști în domeniu. Si șemineul a ajuns să fie un elemnet de design tot mai căutat pentru a da stil locuinței în care este amplasat. Dar la fel de important este să fie ales la recomandarea unui specialist.
De ce se pune atât de mult accent pe specialiști? Pentru că simțul artistic, experiența, profesionalismul și dedicarea specialiștilor sunt elemente care garantează rezultatul excepțional, cu atmosfera perfectă, pe care doriți să o redați locuinței dumneavoastră prin design interior. Alegerea șemineului este o etapă foarte importantă și deloc ușoară în momentul în care îți amenajezi casa sau apartamentul.
Pe vremea când ne petreceam vremea la bunici și eram fascinați de focul din șemineu, acesta nu era în mod exclusiv un element care compunea aspectul estetic al proiectului de design interior al casei, șemineul avea însă acel magnetism pe care nu îl vedeam, ci îl simțeam și care reușea să unească familia, să aducă laolaltă trei, poate chiar patru generații și să ne facă pe toți, indiferent de vârstă, să căpătăm acea strălucire scânteietoare în ochi care exprima comuniunea, armonia și fericirea.
Înglobând toate aceste sentimente, având același fabulos efect și adăugând un plus de rafinament și eleganță camerei în care este proiectat, șemineul este elementul care, în zilele noastre are capacitatea de a depăși limitele temporare și de a se impune de fiecare dată în cele mai  moderne tendințe de design interior. Noutatea în domeniu este adusă de un sistem de seminee ce funcţionează cu bietanol. Şemineele ecologice nu mai au nevoie de ţevi de alimentare sau de coş pentru evacuarea fumului, motiv pentru care pot prinde forme diverse şi interesante. Faţă de şemineele care au o imagine clasică, de marmură sau piatră, cele ecologice au un design modern, apreciat de arhitecţi şi designeri, pentru că ajută la crearea unui design special, modern, chiar foarte îndrăzneț, dacă șemineul se va dori amplasat în baie, în dormitor sau încastrat în perete ca un tablou.
Șemineele moderne sunt predominante în casele construite în ultimii ani, mai ales în casele care nu au un spațiu ce permite amenajarea cu decorațiuni voluminoase care ocupă prea mult spațiu. În acest caz se apelează. De diverse modele de seminee moderne, șeminee pe gaz sau cu bioetalon beneficiezi  dacă apelezi la echipa Pefoc.ro, care și-au propus să pună accentul de fiecare dată pe nevoile clienților, lucru care a generat o gamă și o linie de producție concentrată în principal pe preferințele acestora, fie că este vorba de materiale sau de design.
Cu peste 8000 de clienţi mulţumiţi pe an şi cu o experienţă de 15 ani pe piaţa din România, PeFoc.ro a câștigat aprecierea și respectul clienților săi prin seriozitatea și profesionalismul până la cel mai mic detaliu. Pefo.ro pune la  dispoziţia clienților toate informaţiile necesare, atât pentru  construcţia unei sobe pe lemne cât şi a unui semineu pe gaz sau a celorlalte tipuri de șeminee, iar în plus oferă transport gratuit la orice focar în toată România! Alege şi tu un şemineu şi vei beneficia de consultanţă în vederea construirii şemineului, siguranţa calităţii, şi îţi vei da seama că reprezintă o investiţie de care se va bucura întreaga familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS