11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe ce ai nevoie de marketing online?

De ce ai nevoie de marketing online?

Deși oamenii obișnuiesc să petreacă din ce în ce mai mult timp online, în special atunci când au nevoie de găsirea unor informații, există, totuși, o mulțime de antreprenori care au tendința de a neglija partea de marketing online a afacerii lor. Însă, prin această atitudine nu au decât de pierdut. Tocmai de aceea, agenția de publicitate Pion Media continuă seria articolelor cu rol educativ, explicându-ți ce este marketingul online și de ce ai nevoie de un astfel de serviciu.

Ce înseamnă marketingul online?
Marketingul online include servicii precum: marketing pentru motoarele de căutare – al cărui scop este de a optimiza modul în care motoarele de căutare percep prezența online a unei companii sau a unui brand, email marketing – servicii de newsletter care includ informarea și fidelizarea clienților, social media marketing – acțiuni de promovare pe toate platformele social media, blog marketing – redactare de conținut cu scopul de a promova ideile, produsele și/sau servicii unei companii, banner advertising – promovarea online prin bannere, administrarea conținutului de pe un site web – organizarea și actualizarea conținutului astfel încât el să fie accesibil potențialilor clienți.

Serviciile de marketing online pot:
– Crea o imagine pozitivă și crește gradul de încredere în compania ta. Înainte de a apela la serviciile sau produsele unei companii, oamenii preferă să se documenteze în prealabil. Astfel, ei vor alege acele companii care se bucură de o imagine pozitivă și care le inspiră încredere.
– Face cunoscute anumite produse sau servicii pe care intenționezi să le promovezi.
– Crește numărul de vânzari. Prin folosirea corectă a tehnicilor de marketing, oamenii pot intra în contact cu produsele și/sau serviciile oferite de tine.
– Rezolva o problemă de imagine. În cazul în care te-ai confruntat recent cu o problemă de imagine, folosirea inteligentă a tehnicilor de marketing online te poate ajuta să rezolvi acest lucru, prin recâștigarea încrederii oamenilor.
– Îmbunătăți comunicarea cu clienții sau consumatorii. Până la urmă, orice lucru postat în mediul online sau offline transmite un mesaj despre tine sau despre brandul tău, iar tu trebuie să te asiguri că acesta este receptat corect prin intermediul serviciilor de marketing online.

Mai multe informații despre serviciile de marketing online, găsiți la adresa agenției de publicitate Pion Media: Str. Brazda lui Novac, Nr. 101, Bl. 29 IVB1. La dispoziție vă stăm și online pe www.pionmedia.ro, prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon 0743.321.091.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS