12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„Cars 3“, o animație despre puterea perseverenței

„Cars 3“, o animație despre puterea perseverenței

La mai bine de zece ani de la lansarea primului film al seriei, „Cars 3“ readuce la cinema îndrăgitele personaje cu volan și patru roţi, spre încântarea publicului de toate vârstele: Bucșă, Sally, Ramone, Guido, Luigi, dar și personajele noi precum Jackson Vartej, Miss Fritter, Smokie.
De data aceasta, eroul principal, Fulger McQueen, un împătimit al curselor de mașini, se ambiționeză să concureze cot la cot cu generația mai tânără de cursieri, mult mai ener­gici și mai entuziaști decât el, ajuns deja la vârsta la care mulți piloți încep să se retragă.
Pentru că Fulger McQueen nu își poate imagina viața fără adrenalina curselor de mașini, se vede nevoit să își încalce propriile principii, mai învechite, și să accepte să pună în aplicare strategia tehnicienei Cruz Ramirez. Cu ajutorul tinerei, foarte bine pusă la punct cu noile tehnologii din domeniu, piloții reușeau să obțină cele mai bune rezultate, iar McQueen nu vrea să rateze ocazia acestei colaborări promițătoare.
„Cars 3“ nu este doar un film despre ambiție, ci și despre automotivare și depășirea propriilor limite. Despre înțelepciunea de a prețui sfaturile avizate, la momentul potrivit. Mesajul transmis de film este unul pozitiv, care vă poate inspira: când îți dorești ceva foarte mult trebuie să îți vezi de drumul tău și să înveți să depășești greutățile din mers.
Dacă McQueen va putea face față provocării unei relansări în lumea curselor de mașini, rămâne de văzut și de urmărit, pe marile ecrane. Filmul poate fi vizionat atât în varianta 2D, cât și 3D, dublat în limba română, începând cu 16 iunie. Programul complet de difuzare al animației, informații și rezervări găsiți pe: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS