21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSăuleanu: Craioveni, este momentul ca voi să decideți!

Săuleanu: Craioveni, este momentul ca voi să decideți!

Alegerile locale de duminică, 11 iunie, vă dau posibilitatea să faceți schimbarea de care avem nevoie, să îndreptăm Craiova cu fața spre viitor.
Cred că partidele au avut şansa lor şi nu au făcut decât să erodeze încrederea voastră. În cazul alegerilor locale contează mai mult persoana și nu partidele. PSD v-a oferit de mai mulți ani o administrație locală ineficientă, folosind în interes propriu resursele orașului, iar celelalte partide au asistat pasiv, atitudine explicabilă odată ce PNL și-a pierdut identitatea după experimentul USL, iar noul USR nu are substanță.
Veniți duminică la vot și arătați politicienilor care guvernează  și administrează prin intimidare cu scopul sifonării banului public că vreți altceva. Spuneți-le în felul acesta că vreți să nu mai ratăm oportunități, că doriți servicii publice de calitate, investiții pentru voi și copiii voștri.
Veniți duminică la vot și arătați-le că se poate și altfel. Un minut în cabina de vot poate schimba în bine ani din viața voastră.
Lucian-Bernd Săuleanu, candidatul independent pentru funcția de primar al municipiului Craiova, susține că economia orașului poate fi relansată într-un timp relativ scurt prin încurajarea companiilor locale, prin încurajarea start-up-urilor şi îmbunătățirea infrastructurii. Alegând un independent veți face un prim pas ca orașul Craiova să devină ceea ce ne dorim.
„Investitorii vor veni dacă primarul va discuta cu ei, dacă le va oferi facilități fiscale, infrastructură de calitate şi soluții fără birocraţie“, a spus Săuleanu.

Construim de la periferie spre centru

Craiova nu înseamnă modernizare doar în centrul orașului. Din contră, cartierele sunt baza comunității, iar nevoile lor, din păcate, au fost ignorate până acum.
„Știu care sunt problemele din cartiere: calitatea slabă a străzilor, curățenia, siguranța, lipsa locurilor de parcare, a canalizării sunt lucruri de care sunt conștient că există și pe care le pot rezolva. Craiova trebuie administrată cu bun-simț și responsabilitate. Voi face ceea ce PSD nu a reușit să facă, anume să aducă bunăstarea de care avem nevoie“, a declarat Lucian-Bernd Săuleanu, candidat independent la funcția de primar al municipiului Craiova.

Comandat de Lucian-Bernd Săuleanu, executat de SC Media Sud Europa SA, CUI mandatar 24170009

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS