17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scrisoare către craioveni

Dragii mei,

Duminică, 11 iunie, Craiova trebuie să aleagă: merge pe același drum nesigur, întortocheat și greoi sau alege drumul drept, rapid și clar spre dezvoltare?!
Nu putem aștepta rezultate diferite de la același mod de gândire, de la același fel de a acționa, de la aceleași atitudini nepotrivite față de nevoile reale, ale voastre și ale orașului.
Dacă vrem un altfel de primar, curajos, apropiat de oameni, organizat, un primar cu viziune și dragoste de oraș, atunci pe 11 iunie trebuie să decidem asta prin vot. Cât mai mulți. Noul primar trebuie ales de majoritatea craiovenilor, nu de o minoritate.
Vreţi iun primar curajos? Trebuie să votați curajos!
Vreţi un oraș în care merită cu adevărat să trăiești? Construcția lui începe cu votul vostru de duminică!
ALDE vă propune un Proiect pentru Craiova. Și o voință puternică de a-l pune în aplicare. Obiective clare, măsuri clare, o direcție clară. Totul pornind de la prioritățile voastre.
Am fost în aceste zile în fiecare cartier și în fiecare piață a Craiovei. Am strâns peste 10.000 de mâini. Mâinile voastre. Am vrut să aflu de la voi ce vă doriți cu adevărat de la noul vostru primar. Acum mă cunoașteți mai bine. Știți că sunt om al orașului. Născut, crescut și educat aici.
Am intrat în această campanie pentru că îmi pasă. Mândria mea de olteancă nu mă lasă să accept că orașul din inima mea a rămas în urma celorlalte orașe mari ale țării. Și nici voi nu ar trebui să acceptați acest lucru. Veniți la vot! Nimic nu este decis dinainte! Voi, prin votul vostru, veți decide cine va fi noul Primar al Craiovei!
Vă aștept alături de mine să votăm pe 11 iunie Craiova din inima noastră. Vă aștept pe toți cei care vreți o dezvoltare mai rapidă pentru oraș. Pe tinerii care vor un viitor acasă, într-o Craiovă modernă și inteligentă. Pe antreprenorii care vor o viziune pentru dezvoltarea economică a orașului. Pe cei care așteaptă un loc de muncă mai bine plătit. Pe posesorii de autoturisme care vor vedea, în sfârșit, rezolvată problema traficului și a parcărilor în oraș. Pe mamele care vor repararea și protejarea locurilor de joacă pentru copii și strângerea la timp a gunoaielor. Pe seniorii și senioarele Craiovei, care vor un oraș mai sigur și mai atent la nevoile lor. Pe locuitorii cartierelor mai îndepărtate de centrul orașului care nu vor să mai fie tratați ca o Craiovă de rangul II. Pe toți craiovenii care vor reîntoarcerea Craiovei la gloria de altădată, la locul pe care îl merită între primele orașe ale țării.
Pe 11 iunie mergeți la vot și fiți curajoși! Craiova merită mai mult! Voi meritați mai mult!

Cu prietenie,
                                                Ing. Anișoara Stănculescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS