16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSynevo a deschis un nou centru de recoltare în Craiova. Reduceri de până la 45% până pe 1 septembrie

Synevo a deschis un nou centru de recoltare în Craiova. Reduceri de până la 45% până pe 1 septembrie

Cu o reţea internaţională în 10 ţări din Europa şi o experienţă de peste 20 de ani în România, Synevo oferă o gamă largă de teste medicale de laborator, de la analize uzuale la analize pentru diagnostic avansat. De asemenea, Synevo România este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator, în 2016 efectuând peste 12,4 milioane de teste şi deservind zilnic aproximativ 9000 pacienţi.

În Craiova este prezent de 10 ani, cu un laborator dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi trei centre de recoltare. Din dorinţa de a fi în permanenţă alături de clienţii săi, Synevo a deschis astăzi cel de-al treilea centru din Craiova, care include şi un cabinet pentru recoltarea probelor ginecologice. Iar toţi pacienţii care vin în această locaţie (Calea Bucureşti nr. 95) în perioada 29 mai – 1 septembrie 2017, vor beneficia de până la 45% reducere la o serie de teste de laborator.

„Pentru noi pacientul este întotdeauna pe primul plan aşa că, prin tot ceea ce facem, ne dorim să îi oferim cele mai bune servicii. La Synevo încurajăm prevenţia şi monitorizarea stării generale de sănătate prin realizarea unor teste de bază cel puţin o dată pe an. Este important să avem grijă de noi şi de cei dragi şi să nu aşteptăm să ne îmbolnăvim pentru a face investigaţiile necesare. Gâdiţi-vă că o afecţiune depistată din timp are şanse mult mai mari de a fi tratată cu suces! Tocmai din acest motiv, am pregătit o surpriză pentru toţi clienţii care ne vor vizita în noul centru: 45% reducere la o listă de teste uzuale“, a spus Angela Iliescu, manager laborator Synevo Craiova.

Synevo Craiova:
Calea Bucuresti, nr. 95, bl. A11, sc. 2, 0251 542 241/0251 542 261

www.synevo.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS