24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHelin, un nume echivalent cu perfecțiunea în organizarea de evenimente

Helin, un nume echivalent cu perfecțiunea în organizarea de evenimente

Din 2004, Helin și-a clădit un nume puternic în domeniul hotelier și cel al evenimentelor, fiind alegerea a sute de cupluri, în cei 13 ani de existență. Managerii vin cu noutăți și spun că acestea sunt cele care păstrează strălucirea de-a lungul timpului și îi mențin în top pe o piață înțesată de opțiuni.
„Avem, pe de o parte, hotelul Helin Aeroport, cu cele 58 de camere și două săli de restaurant. Apoi, Helin Calea București, unde anul acesta vom reconstrui din temelii sala restaurantului. Nu în ultimul rând, cochetul Helin Central, aflat în inima Craiovei, cu 33 de camere amenajate cu mobilier alb și cu o sală de 130 de locuri. Prin ele aducem fericire în viața de cuplu, într-o zi cum nu mai e alta, cea a nunții“, spune managerul Laurian Stroe. „Fiecare eveniment e o provocare, iar pentru a ține brandul în viață, noutatea este cheia. Pot spune, cu mândrie, că am fost pionieri pe piața evenimentelor locale cu primele limuzine pentru plimbarea mirilor. Ba mai mult, una dintre ele a fost comandă specială tocmai la Hollywood. Apoi, cel puțin o dată la doi ani am adus îmbunătățiri substanțiale sălilor, împreună cu arhitecți de renume, am redecorat totul de la paviment la plafon și iluminat și am ținut pasul mereu cu cerințele timpului“.
Echipa Helin are un mod unic de concepere a meniului, personalizat pentru fiecare nuntă. „Cu două-trei săptămâni înainte de eveniment, atunci când viitorul cuplu a primit confirmările, pe baza imaginilor cu sute de preparate din bucătăria noastră, construim meniul care consideră că li se potrivește. Poate dura și câteva ore, timp în care le povestim în amănunt tot, de la decoratul farfuriei până la covorul roșu de la primire, de la nuanța fețelor de masă până la candy bar, open bar, fruit bar și așa mai departe“, adaugă administratorul.
O dată cu sălile de evenimente au fost construite și două apartamente deosebite, dotate cu jacuzzi, care le sunt oferite mirilor pentru noaptea nunții. Managerii spun și că, după ce au observat moda fotografiilor de tip „selfie“ din băi, au reamenajat băile, care au candelabre roșii și negre, foarte multe oglinzi și un perete întreg plin de trandafiri. E bine de știut că miresele pot face obiceiul învelitului în grădinile hotelului și se pot pregăti în apartamentul nupțial. „Pentru petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, avem un bazin de înot cu apă încălzită tot timpul anului. Aici pot veni și părinții cu copiii, fie pentru aniversări, fie pentru cursuri de înot“.
Laurian Stroe mărturi­sește că, nu de puține ori, clienții le devin cunoștințe celor din echipă, prieteni, chiar fini, iar cel mai emoționant moment este în dimineața de după eveniment, când oamenii vin să mulțumească întregii echipe și sunt recunoscători pentru că a reușit să le depășească așteptările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS