22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFarmacie PHARMA PLUS, de astăzi într-o nouă locaţie modernă

Farmacie PHARMA PLUS, de astăzi într-o nouă locaţie modernă

Pharma Plus inaugurează astăzi noua locaţie de la Institut, la intersecţia străzii Spaniei nr. 49 – Corp C2 cu Calea Bucureşti. Noul sediu este unul modern şi spaţios, astfel încât serviciile farmaceutice să fie la cele mai înalte standarde în relaţia cu pacienţii. Programul noii farmacii este de luni până duminică, în intervalul orar 8.00-24.00.

La noua farmacie PHARMA PLUS, pe lângă promoţiile periodice la o serie de produse farmaceutice, de igienă şi îngrijire corporală, ai la dispoziţie reduceri substanţiale la produse dermatocosmetice, tehnico-medicale, vitamine şi produse din gama mama şi copilul, dar şi gratuitate la reţetele de diabet.
Te aşteptăm în noua farmacie PHARMA PLUS, cu multe surprize plăcute! La noi gaseşti o echipă de farmacişti dedicaţi sănătăţii tale.

Campanie de testare, în farmaciile Pharma Plus

Luna aceasta, farmaciile PHARMA PLUS derulează campania „Testare osteodensiometrie pentru depistarea precoce a osteoporozei“. Aceasta va debuta pe 15 mai, la noua farmacie PHARMA PLUS din strada Spaniei, în intervalul orar 09.00 – 16.00, şi va continua pe 19 mai, în acelaşi interval orar, la farmacia PHARMA PLUS situată în Calea Bucureşti, bl. N3-N4, parter, vizavi de staţia OMV (zona Sucpi).
PHARMA PLUS reprezintă cinci farmacii situate în Craiova, peste 40 de profesionişti în sănătate, farmacişti şi asistenţi de farmacie, peste 15 ani de activitate dedicată acordării de servicii farmaceutice de înaltă calitate în Craiova. Echipa Pharma Plus, tânără şi energică, are scopul de a acorda pacienţilor consiliere individuală de specialitate, oferind totodată o gamă largă de produse şi o politică de preţuri oneste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS