16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCraiova, capitala modei pentru o zi!

Craiova, capitala modei pentru o zi!

Royal Models Agency poate spune, fără îndoială, că de o bună perioadă, luna mai a fiecărui an înseamnă ceva în moda românească. Festival de modă, concurs de frumuseţe, colecţii şi designeri noi, Vip-uri şi invitaţi de seamă sunt prezenţi, an de an, la FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA. Ediţia din 2017 este specială şi pentru că în juriul consacra-tului concurs de miss îşi face simţită prezenţa un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre Raluca Bădulescu, unul dintre jurații emisiunii „Bravo, ai stil!“, şi care va fi alături de spectaculosul designer Răzvan Ciobanu, prezent pentru prima dată în Craiova, cu o colecţie specială care va fi prezentată în cadrul festivalului. Alături de numele deja menţionate, altă premieră va fi şi designerul venit din Croaţia, Ksenija Vrbanic, cu o experienţă de peste 30 de ani şi creatoarea propriului brand XD XENIA DESIGN.
Surprizele nu se opresc aici şi, ca de fiecare dată, pe lângă probele concursului de frumuseţe, unde vor defila 14 concurente din întreaga ţară, se vor adăuga alţi designeri din România: Cristina Cernei, cu o colecţie inedită, rafinată şi creatoarea brandului Ambra Design, Cristina Iacomi, care ne va aduce marea mai aproape şi mai devreme, dar şi Liliana Larisa Crăciun, ce va oferi o idee de străvechi în imensitatea de modern. Craiova, un oraş senzaţional şi pitoresc, oferă la ediţia cu numărul 12 a evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal
Models ROMÂNIA, co­lec­ţii noi, diverse ca gen şi inventive: Urban Kids – un concept care trebuie neapărat privit şi admirat sub bagheta Danei Liţa, Yvette Design, care aduce efervescenţă eleganţei fe­minine, Christian Albu, designerul pantofilor de neuitat, şi noul brand No by Miss No, a cărui colecţie nu trebuie ratată.
Sub cupola Electroputere Parc din Craiova, pe 6 mai, la ora 18.30, începe regalul de frumuseţe. Un maraton de câteva ore cu surprize şi la final un after party binemeritat. Nu încape îndoială că mass-media partenere, şi nu numai, mediul on-line vor fi de un real ajutor evenimentului. Cum fetele de la miss vor avea parte de premii unul şi unul, plus marele premiu – un inel cu diamante – şi cei prezenţi lângă un catwalk demn de Paris sau Milano vor savura clipă de clipă modelele, creaţiile şi ineditul show din cadrul singurului eveniment din Oltenia dedicat modei şi frumuseţii: FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA.
„Vă aşteptăm pe 6 mai 2017, începând cu ora 18.00, în incinta Electroputere Parc să savurăm împreună un regal de frumuseţe în care tendinţele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă, iar calitatea, tăieturile fine şi materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit în cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Mo-dels ROMÂNIA – Ediţia a XII-a“, a spus Tom Cringureanu, general manager Royal Models Agency.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS