16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Cum ne alegem corect galeria

Felicitări! Aţi terminat de amenajat interiorul: parchetul, plinta, uşile, vopseaua lavabilă sau tapetul pentru pereţi, mobilierul şi corpurile de iluminat.
Acum începe partea cea mai delicată: GALERIA pentru fereastră.

Din mai multe motive, cea mai bună opţiune este galeria metalică, simplă sau dublă. O galerie metalică este mai rezistentă şi poate susţine atât o perdea, cât şi o draperie, dacă este cazul. I se poate ataşa chiar şi o roletă de fereastră. O putem asorta cu mai multe repere metalice din cameră şi poate să schimbe întreaga imagine a acesteia, dându-i un plus de eleganță sau impunând un stil vesel şi tineresc.

Galeriile metalice din colecţiile Vidella se găsesc, de obicei, în nuanţe de auriu şters – alamă antică, argintiu lucios – inox, argintiu mat – satin.

Se recomandă ca, în alegerea galeriilor, să se ţină seama de câteva aspecte specifice interiorului unde vor fi montate. Este bine să asortăm nuanţa galeriei cu mânerele uşilor de interior şi cu mânerele mobilierului din cameră. Totodată, trebuie ţinut cont de culoarea mobilierului şi, dacă este cazul, şi de culoarea covorului şi a draperiei.

Sunt disponibile galerii de diametre mai groase, 25 mm (colecţia Vidella STYLUS) sau mai subţiri, 19 mm (colecţiile Vidella CESAR sau VISIO) sau 16 mm (colecţia Vidella FENIX). În funcţie de tendinţa generală a camerei, dacă avem corpuri de mobilier mari sau anumite repere mai mari ca dimensiuni, se pot alege galerii cu diametre de 25 mm. În schimb, pentru varianta în care camera conţine mai puţine piese de mobilier sau un covor de dimensiuni mai mici, se recomandă galerii cu diametre mai mici de 19 mm sau 16 mm.

Galeriile Vidella oferă posibilitatea de alegere separată a terminațiilor. În funcţie de diametrul galeriei se pot alege mai multe seturi de terminaţii pe care le puteţi schimba ori de câte ori doriţi. În felul acesta se va schimba aspectul întregii galerii şi veţi avea o „nouă“ galerie.

Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, este să vă asortaţi galeria cu dumneavoastră, astfel încât să vă simţiţi acasă.

Vino în showroom-ul Harmony Decor de pe Centura de Nord a Craiovei pentru a profita de lichidarile de stoc la galerii saucumpăra online de pe http://harmonyhomedecor.ro/lichidare-stoc/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS